İnternette saatlerce videolar izledi! Kafasını matkapla deldi! Sebebini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Rus adam gözünü kırpmadan kafasını matkapla deldi. Herkes neden böyle bir şey yaptığını sorgularken, meğer rüyasını kontrol etmek istiyormuş.

İnternette saatlerce videolar izledi! Kafasını matkapla deldi! Sebebini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

Rus uyruklu Michael Raduga'nın kendine acımadan kafasını matkapla delmesi şoke etti. İnternette beyin cerrahlarının nasıl çalıştığını gösteren videoları saatlerce incelediğini söyleyen adam kafasına bir çip yerleştirerek rüyasını kontrol etmek istediğini söyledi.

"BEYNİME ELEKTROT YERLEŞTİRDİM"

Telegram gönderisinde, "Bir matkap aldım, kafamda bir delik açtım ve beynime bir elektrot yerleştirdim" dedi.

Raduga ayrıca görüntüleri Twitter sayfasında paylaştı ve ameliyatı sırasında kan kaybından neredeyse ölüyor olmasına rağmen, sonuçların "gelecekteki rüya kontrol teknolojileri için harika umutlar" açtığını söyledi.

Newsweek'teki habere göre Raduga, "VR teknolojilerini kullanarak dokunamazsınız, yemek yiyemezsiniz, zevk alamazsınız. Bu tür teknolojiler sınırlıdır, harikalar, çok iyiler, ancak sınırlamaları var. Er ya da geç, genel olarak her şeyin mümkün olduğu bir dünyamız olduğunu anlayacağız" dedi. Yaşamı tehdit eden çalışma, hakemli dergilerde yer almadı ve herhangi bir üniversite tarafından desteklenmiyor.