Dünya kahkaha makinesi efsane isim Mary Cook'un ölümüne ağlıyor

Yaptığı esprileriyle Gogglebox'ta efsane olan Mary Cook yaşamını yitirdi. Zekice ve müstehcen esprileri nedeni ile her yaştan hayran kitlesine ulaşan Mary Cook'un ölümü büyük üzüntü ile karşılandı.

Dünya kahkaha makinesi efsane isim Mary Cook'un ölümüne ağlıyor

92 yaşında olmasına rağmen ekranlarda verdiği performans nedeni ile Mary Cook'un tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunuyor.  Gogglebox geçtiğimiz günlerde de bağırsak kanseri nedeni ile diğer bir yıldızı Pete McGarry'yi kaybetmişti.

Hayranları yasta

Tedavi olduğu hastanede ailesi başucundayken yaşamını yitiren ünlü komedyen hayranlarını yasa boğdu. 4 sezondur partneri ve en iyi dostu ile Marina Wingrove ile birlikte Kanal 4 programında yer alan Mary Cook'un milyonlarca hayranı vardı.

Bristol'de bir huzurevinde yaşayan ikili Mary Cook ve Marina Wingrove karşılıklı yaptıkları espirilerle uzun zamandır izleyicilerinin karşısında yer alıyordu.

Kanalı açıklama yaptı

Mary Cook'un ölümünü onaylayan Kanal 4 ve Studio Lambert, ünlü yıldız hakkında bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Gogglebox yıldızı Mary Cook'un bu hafta sonu 92 yaşında hastanede ailesiyle birlikte hayatını kaybettiğini paylaşmaktan büyük üzüntü duyuyoruz.

"Sevgili anne, büyükanne, büyükanne ve birçoklarının sevgili dostu olan Mary, misafirperverlik ticaretinde çalıştı, iki kez evlenmiş ve dul kalmıştı." denildi.

Açıklamalarda Mary ve Marina on yıldır St Monica Trust huzurevinde tanıdıklarından bu yana arkadaşlıklarını ve renkli hayatlarını ekrana yansıttıkları belirtildi.

Zekici espirileri onu yıldız yaptı

Mary Cook, yaptığı zekice esprileri ile yaşlı genç büyük bir kitlenin hayranlığını kazanmıştı. Mary ve Marina, yaşları gereği pandemi döneminde 15. serisinin dışında bırakılmıştı. İzleyicilerin yoğun istediği üzerine tekrar yayına başlayan ikili İngiltere'deki kapanmada yine hayranlarından uzak kalmak zorunda kalmışlardı.

Yapımcılar onları alışveriş yaparken keşfetti

Ekranın unutulmaz isimleri arasına girmeyi başaran Mary ve Marina, alışveriş yaparken yapımcılar tarafından keşfedilmiş ve bir şov programına dahil edilmişlerdi. İkilinin programları her yaştan izleyicinin dikkatini çekmiş ve komedi programları arasında hızla üst sıralara yükselmişti.