Kahramanmaraş'tan kahreden haber!.. 5 ölü, 5 yaralı!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, akıntıya kapılan anne ve kızı hayatını kaybetti. Ayrıca hafif ticari aracın Ceyhan Nehri'ne düşmesi sonucu anne ve iki çocuğu öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, piknik yapmak için giden Niğdelioğlu ailesinin kızları Ayşe Nehir Niğdelioğlu serinlemek için Karabasan deresine girdi. Kızının akıntıya kapıldığını fark eden anne Hatice Niğdelioğlu da kızını kurtarmak için dereye girdi. Akıntıya kapılan anne ve kızı dalgalar arasında kayboldu.

Bölgeye gelen AFAD ekipleri tarafından yapılan arama çalışması sonrası anne ve kızın cesedine ulaşıldı. Anne ve kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ayrıca Kahramanmaraş'ta hafif ticari aracın nehre düşmesi sonucu anne ve iki çocuğu öldü, 5 kişi yaralandı.

Muhammet Bayrak yönetimindeki plakalı hafif ticari araç, Kahramanmaraş-Ekinözü kara yolunun 100'üncü kilometresinde Ceyhan Nehri'ne düştü.

Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve UMKE ekibi geldi.

Kazada anne Ayşe Aksu, çocukları Zeliha Aksu, Mustafa Baki Aksu öldü, 5 kişi yaralandı.

Anne ve çocukların cenazesi, otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.