Kahramanmaraş'ta konteyner kentte yaşayan adam, elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi!

Kahramanmaraş'ta konteyner kentte yaşayan Mehmet Çetindağlı (64), vincin elektrik teline temas eden bomunun ucundaki kancaya dokununca akıma kapılarak hayatını kaybetti. Olay sırasında sıçrayan kıvılcımların tutuşturduğu konteyner yanarak küle döndü.

Kahramanmaraş'ta konteyner kentte yaşayan adam, elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi!

Saat 15.30 sularında Yahya Kemal Mahallesi'ndeki 'Sakarya Konteyner Kent'te yaşanan olayda, konteynerlerin yükseltilmesi için yapılan çalışmalarda, vincin bomu elektrik teline temas etti. Bu sırada çalışmaları izleyen Mehmet Çetindağlı, vincin bomunun ucundaki kancaya dokununca elektrik akımına kapıldı. O esnada konteynere sıçrayan kıvılcımlar ise yangına neden oldu.

Kahramanmaraş'ta konteyner kentte yaşayan adam, elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi! - Resim : 1

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Vücudunun büyük bölümü yanan Çetindağlı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çetindağlı'nın yanan konteynerde eşi Ayşe Çetindağlı ile kaldığı, olay sırasında kadının yevmiye ile ekmek yapmak için köye gittiğini, acı haberi burada aldığı öğrenildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülken, vinç operatörü gözaltına alındı. Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya da konteyner kente gelerek ekiplerden bilgi aldı. 

Kahramanmaraş'ta konteyner kentte yaşayan adam, elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi! - Resim : 2

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.