Kahramanmaraş'tan sonra Tunceli'de... Hayır olsun inşallah. Bu canlı Türkiye'nin 4 bir yanından çıkmaya başladı

Kahramanmaraş'tan sonra Tunceli'de bembeyaz karların arasında keyifle zıplarken görülen tilki ' hayır olsun inşallah ' dedirtti. Son zamanlarda popülasyonu hızla artan tilkiler Türkiye'nin 4 bir yanından fırlar oldu.

Kahramanmaraş'tan sonra Tunceli'de... Hayır olsun inşallah. Bu canlı Türkiye'nin 4 bir yanından çıkmaya başladı

Kahramanmaraş'tan sonra Tunceli'de bembeyaz karların arasında görüntülenen tilki 'hayır olsun inşallah' dedirrti. Son zamanlar Türkiye'nin 4 bir yanında görüntülenen tilkiler tedirginlik yaratmaya devam ediyor. 

YİYECEK ARARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Ovacık'ta son haftalarda etkili olan karla, doğa beyaz örtüyle kaplandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreye ulaştığı ilçede aç kalan tilki, Sarıtosun köyü mevkisinde yiyecek bulmaya çalıştı. 

Kahramanmaraş'tan sonra Tunceli'de... Hayır olsun inşallah. Bu canlı Türkiye'nin 4 bir yanından çıkmaya başladı - Resim : 1

CAN HAVLİ İLE KOŞARAK UZAKLAŞTI

Hızla soğuyan havalar ve bozulan doğa şartları gibi nedenlerden dolayı doğada besin bulamayan tilkiler sık sık insanların bulunduğu bölgeleri ziyaret etmeye başladılar. 

Uzun süre çalıların arasında ve dere kenarlarında dolaşan tilki, köydeki köpeklerin sesini duyunca bölgeden can havli ile koşarak uzaklaştı. 

Kahramanmaraş'tan sonra Tunceli'de... Hayır olsun inşallah. Bu canlı Türkiye'nin 4 bir yanından çıkmaya başladı - Resim : 2