Üniversitenin bahçesinde kazı yapan polis ekipleri korkunç bir şey buldu

Kaliforniya'da bir üniversitenin kampüsünde kullanılmayan bir binada yapılan kazı çalışmalarında polis ekiplerinin bulduğu gizemli şey tüyler ürpertti.

Üniversitenin bahçesinde kazı yapan polis ekipleri korkunç bir şey buldu

Kaliforniya'da bir üniversite kampüsünde kullanılmayan bir binanın bahçesinde kazı yapan polis ekipleri gördükleri karşısında şaşkına döndü. Yaptıkları kazı sonucunda gizemli bir iskelete ulaşan polis ekipleri, olayın peşine düştü.

Üniversitenin bahçesinde kazı yapan polis ekipleri korkunç bir şey buldu - Resim : 1

OKULUN BAHÇESİNDE GİZEMLİ BİR İSKELET

İskeletin Berkeley Üniversitesi'nin bahçesinde ne kadar süre kaldığı bilinmiyor. Polislerin yaptığı açıklamada, keşfin yapıldığı odanın, üniversitenin ana kampüsünden yaklaşık bir mil uzakta bulunan bir kampüste karartılmış bir bina olduğunu söyledi.

Adli ekip şu anda kemiklerden iskeletin kimliğini ve ölüm nedenini belirlemek için dava üzerinde çalışıyor. Kampüsü oluşturan binalar 1930'lu yıllarda California Sağırlar ve Körler Okulları'na ev sahipliği yaptı. Polisler bulunan iskeletin ardından şu açıklamayı yaptı: "Ölen kişinin üniversitede bir öğrenci veya personel olmadığını doğrulasak da, polis araştırmalarını yürütürken daha fazla bir şey söyleyemeyiz."