Kalk Gidelim dizisi 135. Final bölümü 2. tanıtımı izle

4 Sezondur TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Kalk Gidelim dizisi 135. Final bölümü ile 31 Aralık Perşembe akşamı son kez ekrana gelecek. Sevilen dizinin Yılbaşı Özel son bölümünde Gülşen, Kubat ve Göksel sahne alacak. İşte Kalk Gidelim dizisinin son bölüm fragmanı:

Yapımcı Eyüp Üstün, dizinin 135. bölümde final yapması kararıyla ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

“Ekibimizi ailelerine kavuşturmak istedik”

"Hem oyuncu kadromuz, hem de teknik ekibimiz yaklaşık 4 senedir ailelerinden uzakta yaşıyorlar. Pandemi döneminin de etkisiyle İstanbul’a gidiş-gelişleri de sınırlandırmak durumunda kaldık. Bu süreçte hem fiziki, hem de psikolojik olarak daha çok yorulan ekibimizi ailelerine kavuşturmanın iyi olacağını düşündük. Projemizi en güzel şekilde sonlandırmak üzere Yılbaşı akşamı ekrana gelecek olan 135. Bölümde bize yakışan en yüksek enerjimizle seyircimize veda edeceğiz”.

Kalk Gidelim dizisi 31 Aralık perşembe akşamı 135. Final bölümü ile saat 20.00'de TRT 1'de!

Kalk Gidelim Dizisi 134. Bölüm Özeti

İkinci reklam için iç çamaşırı giymek zorunda olduğunu anlayan Seyfettin büyük bir belanın ortasına düşmüştür. Üstelik büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü reklam çekimleri tarafından öğrenilmiştir. Seyfettin asla böyle bir reklamda oynamak istememektedir. Ancak karşı taraf oynamazsa sözleşme tazminatı olarak verdiklerinin üç katını istemektedir.

Kelle İsmail olaya el koyar ve karşı tarafla konuşurlar. Karşı taraf vaz geçtiğini sadece normal kıyafetli reklamı kullanacağını ve verdikleri parayı da almayacaklarını söyler. Seyfettin ve Mumu bir anda rahatlasa a Kelle İsmail huylanır ve adamların etrafına bir casus takar. Bu casus Veli Demir’dir. Veli’nin elde ettiği bulgularla adamaların Seyfettin’ e tuzak kurdukları ortaya çıkar. Casus operasyonu işe yaramış Seyfettin büyük bir rezillikten kurtulmuştur ancak şimdi adamların elindeki sözleşmeyi bir şekilde ele geçirmek gerekmektedir.
Nurcan Bulantıları sonucu doktora gidince muayenehanede kulak misafiri olduğu bir konuda Halim ile Badegül için bir çare arandığını fark eder. Nurcan, Halim ile Badegül’ ün çocukları olmadığını öğrenmiştir.

Dudu’ nun zoru ile ortaklığı bitirmeye giden Şakir Ercan’a durumu anlatınca Ercan’ın inanılmaz bir teklifi ile karşılaşır. Sadık, Meryem’ in dükkanında kapı altından atılmış isimsiz bir mektup bulur. Bu mektup sonunda Meryem’e sahte rapor oyununu oynayanın kimliği ortaya çıkar.
Samim ve Yasemin arasındaki aşk bacayı sarmıştır. Artık Kelle İsmail de bunun farkındadır. Kızını Samim’ e kaptırmak istemeyen Kelle, bir takım planlar kurmak ister. Her türlü planı kusursuz