Kamyonlarla getirip dere yatağına döktüler! Yol kenarı sarı renge bürünürken bir kısmı çürümeye başladı bile

Adana’nın Kozan ilçesinde bahçede 30 kuruşa satılan Enter Donat cinsi tonlarca limon dere yatağına döküldü. Kim ya da kimler tarafında döküldüğü bilinmeyen limonların bir kısmı çürürken sağ kalanları vatandaşlar topladı.

Kamyonlarla getirip dere yatağına döktüler! Yol kenarı sarı renge bürünürken bir kısmı çürümeye başladı bile

Adana’nın Kozan ilçesinde dere yatağına dökülen tonlarca limon görenleri şaşkına çevirdi. Zincir marketlerde kilosu 12.50 kuruş ila 9.90 TL arasında satılan ve üreticilerin tarlada 30 kuruşa satamadığını iddia ettiği limon para etmeyince dere yatağına döküldü.

Kamyonlarla getirip dere yatağına döktüler! Yol kenarı sarı renge bürünürken bir kısmı çürümeye başladı bile - Resim : 1

TOPLAYIP ÜCRETSİZ DAĞITACAKLAR

Deliçay’a dökülen tonlarca limon görenleri üzdü. Dronla görüntülenen Deliçay limon çöplüğüne dönerken, çevrede limonu gören bazı vatandaşlar limonları toplayıp ücretsiz olarak mahallelerinde dağıtacaklarını belirtti.

Kamyonlarla getirip dere yatağına döktüler! Yol kenarı sarı renge bürünürken bir kısmı çürümeye başladı bile - Resim : 2

20 TONA YAKIN LİMON DÖKÜLDÜ

3 Aralık günü römorklarla Deliçay’a dökülen tonlarca limonun kim ya da kimler tarafından döküldüğü bilinmezken, farklı bölgelere tonlarca limon döküldüğü ve çürüdüğü de görüldü. Çevre sakinleri bölgeye yaklaşık 20 tona yakın limonun döküldüğünü iddia ediyor.