Kan donduran olay! Tartışma yaşadığı dayılarını sokak ortasında vurdu: Ölü ve yaralı var

Afyonkarahisar’da E.S isimli kişi, arasında husumet bulunduğu iki dayısını çıkan tartışma sonrası pompalı tüfekle vurdu. Olayda İbrahim Kazak, yaşamını yitirirken Kadir Kazak ise yaralandı. Katil zanlısı E.S. ise polis ekiplerince gözaltına alınıp karakola götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ise 6 kişi daha gözaltına alındı.

Kan donduran olay! Tartışma yaşadığı dayılarını sokak ortasında vurdu: Ölü ve yaralı var

Alınan bilgilere göre olay Merkez Erenler Mahallesi’nde saat 16.00 sıralarında yaşandı. E.S., aralarında husumet bulunan dayıları İbrahim ve Kadir Kazak ile sokakta karşılaştıktan sonra taraflar arasında tartışma çıktı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Tartışmanın kısa kavgaya dönüşmesi üzerine E.S., yanında getirdiği pompalı tüfekle dayılarına ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Kadir Kazak sol omuz, İbrahim Kazak ise karnının sol tarafı ve sol elinden vuruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İbrahim Kazak’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenirken yaralanan Kadir Kazak, ambulansla hastaneye götürüldü.

GÖZALTINA ALINDI

Polis E.S.'yi olay yerinde gözaltına alırken, suç aleti tüfeğe de el koydu.

ÖLEN KİŞİNİN YAKINI FERYAT ETTİ

Yapılan incelemenin ardından İbrahim Kazak’ın cenazesi otopsi için hastane morguna götürüldü. Olay yerine gelen İbrahim Kazak’ın yakını "Kardeşimi getirin, bir kere daha göreyim, kardeşim gitti" diyerek fenalaştı. Yakınları kadını hastaneye götürdü.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Dayılarını vuran E.S. verdiği ilk ifadesinde daha önce tartıştığı öz dayısı Kadir Kazak’ın kendisine hakaret ederek, darbettiğini belirtti. Bugün diğer dayısı İbrahim Kazak ile tartıştığını, eve gittikten sonra minibüslerinde görevli şoförü tehdit ettikleri için geri geldiğinde çıkan tartışma üzerine iki dayısını da vurduğunu söyledi.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Y.S. (26), A.S. (50), M.S. (47), S.S. (44), Y.S. (44) ve M.S. (38) de gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.