Kanada'da yaşayan adamın yaptığı harekete inanmayacaksınız... Birazdan ilk adımı atacak mutlaka izleyin

Kanada'da yaşayan adamın yaptığı harekete inanmayacaksınız. Balkona çıkıp komşusunun balkonundan gelen sese doğru baktığında kedisini evde olmayan komşusunun balkonunda görünce şaşkına döndü. Kedisinin kendisine herhangi bir zarar vermesinden korkan adam, komşusunu bekleyemedi ve çok korkunç bir şey yapmaya karar verdi. Birazdan ilk adımı atacak mutlaka izleyin.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, yürekleri ağza getirdi. Kanada'da yaşanan olayda, bir adam balkonuna çıktığında, kedisinin seslerini evde olmayan komşusunun balkonundan duyunca şok geçirdi. Ani bir karar veren adam, kedisinin kendisine zarar vermesinden korkarak bina dışındaki dar çıkıntılardan yürümeye karar verdi. 

KARŞI KOMŞU KAYDETTİ

O sırada karşı apartmanda olanları gören bir komşu da o anları saniye saniye kayda aldı. Kaçıncı katta oturduğu bilinmeyen genç adam, oldukça yüksek bir duvarın kenarından yavaş yavaş ilerledi ve kedisinin kaçtığı komşusunun balkonuna ulaştı. Kedisini tek hamlede yakalayıp aynı yolu aşğı bakmadan geri döndü. Adamın kedisini kurtarmak için yaptığı hareket izleyenleri hayrete düşürdü.