Doğada kendinden çok farklı bir canlıyı görünce koşarak yanına gitti. Aniden yaptığı hareket herkesi şaşırttı. Kimse böyle bir şey beklemiyordu

Doğada kendinden çok farklı bir canlıyı görünce koşarak yanına gitti. Aniden yaptığı hareket herkesi şaşırttı. Firavun faresi, ailesinden bir üyeyle birlikte öylece dururken bir anda büyük gagalı bir kuş gördü ve koşarak yanına gitti. Başta hayvana saldıracağı düşünülse de yanında durdu ve aniden ters döndü. Bu hareketiyle devasa kuşa bir mesaj vermeye çalışıyordu.

Doğada kendinden çok farklı bir canlıyı gören firavun faresi, koşarak onun yanına gitti. Farenin hangi amaçla kendinden çok daha büyük boyutlarda olan kuşun yanına aniden gitmesine kimse anlam veremedi. Ancak onun bir amacı vardı. Yaptığı hareket herkesi şaşırttı.

KOŞARAK YANINA GİTTİ

Firavun faresi, ailesinden bir üyeyle birlikte öylece dururken bir anda büyük gagalı bir kuş gördü ve koşarak yanına gitti. Başta hayvana saldıracağı düşünülse de yanında durdu ve aniden ters döndü. Bu hareketiyle devasa kuşa bir mesaj vermeye çalışıyordu. Zeki hayvanın vermek istediği mesaj, "Benden sana zarar gelmez", "Ben senin için bir tehdit değilim" mesajıydı.