Sadakatsiz, yine sosyal medyaya damgasını vurdu

Kanal D ekranlarında her Çarşamba akşamı yayımlanan fenomen dizi Sadakatsiz, yine sosyal medyaya damgasını vurdu. Peki Sadakatsiz'in yeni bölümünde neler yaşandı? İşte ayrıntılar...

Sadakatsiz, yine sosyal medyaya damgasını vurdu

Ekranların fenomen dizisi Sadakatsiz sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Asya karakterine can veren Cansu Dere, yine ortalığı yıktı.Twıtter, adeta yıkıldı.

Geçtiğimiz hafta yayımlanmayan sevilen dizi Sadakatsiz'in, yeni bölümü dün akşam seyirciyle buluştu. Son bölümü, heyecanla izlendi.

Asya ile boşandıktan sonra, hamile bıraktığı Derin'le evlenip Amerika'ya yerleşen Volkan, tekrar Tekirdağ'a döndü. Volkan'ın ünlü bir mimar olarak dönüş yaptığı bölümde, nefesle tutuldu.

Eski eşi Volkan'ı aradan geçen iki yıl sonra karşısında görünce şoke oldu.

Sadakatsiz, yine sosyal medyaya damgasını vurdu - Resim : 1

Geri döndüklerini partiyle duyurdular

Diğer yandan ise Derin ve Volkan geri dönüşlerini duyurmak için evlerinde büyük bir parti verdi. Asya ise oğlu Ali'yi almak için partinin yapıldığı villaya gitti. Bu partide tüm dostlarını yanında toplayan Volkan ve Derin, adeta gövde gösterisi yaptı. 

Sadakatsiz, yine sosyal medyaya damgasını vurdu - Resim : 3

Oğlu Ali'yi kullanarak Asya'yı partiye getiren Volkan, kazandığı gücü yeniden göstermeye çalıştı. Oğlu Ali'ye ulaşamayınca partiye gitmek zorunda kalan Asya ise, Volkan'ın konuşmasına denk geldi. Derin'e sarılarak Asya'nın gözlerinin içine bakıp konuşan Volkan ise adeta meydan okudu.

Sadakatsiz, yine sosyal medyaya damgasını vurdu - Resim : 4

Asya,'dan Derin'e şok

Karşısında Asya'yı görünce şaşkına dönen Derin ise herkesin içinde Asya'nın yanına giderek "Bu özel bir parti ve davetiyesi olmayanları içeri almıyoruz" dedi. Elinde adına özel hazırlanan davetiyeyi gösteren Asya, Derin'e büyük bir şok yaşatmış oldu.

Bu anlar ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.