İntikam videosu Sadakatsiz dizisinin son bölümüne damga vurdu

Kanal D'de yayımlanan Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi oyuncuların yer aldığı Sadakatsiz dizisindeki kumpas videosu son bölüme damgasını vurdu.

İntikam videosu Sadakatsiz dizisinin son bölümüne damga vurdu

Sadakatsiz dizisindeki kumpas videosu dün akşam televizyon ekranlarına damgasını vuran olaydı. Twitter'da yer yerinden oynadı.

Son olarak Ali İl'in katıldığı Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamlarının zirvesine oynamaya devam ediyor. Dün akşam da oldukça heyecanlı bir bölüm Kanal D ekranlarında yayımlandı.

Gönül, Asya'ya tuzak kurdu

Dizide Gönül, her şeyinden rahatsız olduğu Asya'ya tuzak kurdu. Yerel bir gazetenin yöneticisiyle bir araya gelen Gönül, çıkan haberleri kendi lehine çevirirken, Asya'yı da unutmadı. Asya'nın Sinan'la vedalaştığı anlarda onların fotoğrafını çeken Gönül'ün adamı fotoğrafı ona gönderdi.

İntikam videosu Sadakatsiz dizisinin son bölümüne damga vurdu - Resim : 1

Çıkan aşk haberleri Asya'yı zora soktu

Gönül Asya'nın bu fotoğrafını gazeteye verdi ve ertesi gün çıkan aşk haberleri Asya'yı zora soktu. Gazetelerde çıkan haberleri görünce deliye dönen Volkan ise soluğu hastanede alarak sinirle Asya'nın odasına girdi.

Hastanede bir anda kaos oluştu

Asya'nın odasında Turgay'ı gören Volkan iyice çileden çıktı. Hastanede bir anda kaos oluştu. Asya Volkan yüzünden bir kez daha zor durumda kaldı. Asya yaşanan olaydan dolayı hastane yönetiminden de uyarı aldı.

İntikam videosu Sadakatsiz dizisinin son bölümüne damga vurdu - Resim : 2

Volkan'ın kendisine geri dönmek için yalvardığı videoyu Gönül'e izleterek tehdit etti

Çıkan haber ve Volkan'ın yaptıklarından sonra iyice sinirleri gerileyen Asya, elindeki kozu kullanmak için harekete geçti. Derin özel hayatı hakkında söylediklerinden sonra iyice sinirlenen Asya, soluğu Gönül'ün yanında aldı. Bu haberleri yaptıran kişinin Gönül olduğunu bilen Asya, Volkan'ın kendisine geri dönmek için yalvardığı ve öpmeye kalkıştığı videoyu Gönül'e izleterek tehdit etti.

Öte yandan annesinin Nil'le konuşmalarını duyan Selçuk, Asya'dan yardım istemeye gitti. Annesinin son evre kanser olduğunu öğrenen Selçuk, Asya'dan bu konu hakkında bilgi almaya gitti. Asya ise ona son zamanlarında annesinin yanında olmasını tavsiye etti.

Sosyal medyada ise en çok konuşulan Asya'nın Gönül'den aldığı intikam oldu. Twitter'da o sahnelere dair birçok yorum yapıldı.