Kanal D'de yeni dizi başlıyor... "Çok yakında" diyerek duyuruldu. İçeriği duyanları heyecanlandırdı, Türkiye'de geçiyor ama yıl bomba

Kanal D ekranlarında "Dilek Taşı" dizisi başlıyor. Dizinin tanıtımları dönmeye başladı. ‘’O eylül hepimizin kaderi sonsuza kadar değişti…’’ tanıtımıyla ekrana gelen dizinin içeriği de bomba.

Yeni sezonun gelmesiyle birlikte kanallar da ekranda olacak dizilerini tanıtmaya başladı. Kanal D ekranları için hazırlanan "Dilek Taşı" dizisinin tanıtımları da ekranda dönmeye başladı. Dizinin yakın bir tarihte izleyicilerle buluşması bekleniyor. 

"O EYLÜL HEPİMİZİN KADERİ SONSUZA KADAR DEĞİŞTİ"

Dizinin tanıtımında ‘’O eylül hepimizin kaderi sonsuza kadar değişti…’’ cümlesine yer verildi. Dizinin 1980 askeri darbesindeki Türkiye günlerini anlatması bekleniyor. Fragmanda Cengiz Kurtoğlu'nun "Dilek Taşı" şarkısının çalması da 80'ler hayranlarını heyecanlandırdı. 

DİZİNİN KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenecek.