Kanye West, Elon Musk'a çatınca Instagram'a döndü! "Ondan 10 ila 30 tane yaptılar"

ABD'li rapçi Kanye West, Twitter'da Elon Musk engeline takılınca çözümü Instagram'a dönmekte buldu. Elon Musk'ın bir klon olduğunu iddia eden West, "Büyük ihtimalle 10 ila 30 Elon yaptılar, bizimki de takılıp kalan ilk genetik hibrit..." dedi.

Kanye West, Elon Musk'a çatınca Instagram'a döndü! "Ondan 10 ila 30 tane yaptılar"

ABD'li ünlü rapçi Kanye West'in, antisemitik ve Nazi sempatizanlığı yaptığı açıklamaları nedeniyle Twitter hesabı yeniden askıya alındı. Çareyi Instagram'a geri dönmekte bulan West, Elon Musk'ın klon olduğunu iddia etti.

'Bir Elon' diyorum çünkü büyük ihtimalle 10 ila 30 Elon yaptılar, bizimki de takılıp kalan ilk genetik hibrit... (Eski ABD Başkanı Barack) Obama'yı da unutmayalım tabii. Kilisede küfürlü laflar ettiğim için kusura bakmayın ama Obama için başka ne ifade kullanılır bilmiyorum."

West bu paylaşımının açıklamasında şunları yazdı: "ABD'nin müstakbel başkanı Ye, Jay-Z'nin doğum gününde, 'Balenciagagate'in tam ortasında, Mark Zuckerberg'in platformunu Elon Musk'ın çocukluk fotoğrafları hakkında toplu soruşturma başlatmak için kullanıyor. Ben buna 'her şeyin teorisi' adını veriyorum. Sorun çözüldü. Tanrı'ya şükür."

Mus k da bu açıklamalara "Bunu bir iltifat kabul ediyorum" yanıtını verdi.

Geçen hafta West'in 2024 için ABD başkanlığına adaylığının koyduğuna dair haberler çıkmıştı.

West'in 'Balenciagagate' diye bahsettiği şey ise ünlü İspanyol moda markası Balenciaga'nın tatil kampanyası için yapılan çekiminde çocukları kullanmasıyla başlayan skandal. 'Çocuk istismarı' olarak değerlendirilen fotoğraflar kaldırılmış, marka da özür dilemişti.