Kaplan kendisine bağıran safari şoförüne sinirlendi... Korkunç yaratığın hareketi tüm ekibin hayatını büyük tehlikeye attı

Safariye çıkan ekip, korkunç yaratıkta korkunca safari aracı sürücüsü, hayvanı uzaklaştırmak için bağırdı. Kayda alınan o anlarda, dev kaplan araç çalışınca bir anda araca doğru koştuğu görüldü. Araca oldukça yaklaşan kaplan, kısa bir süre sonra takibi bıraktı ve ormana geri döndü.

Vahşi yaşamı merak edenlerin katıldığı safari etkinlikleri zaman zaman korkunç anlara sahne olabiliyor. Hindistan'da vahşi yaşamı keşfetmek isteyen bir grubun katıldığı safari turu, az kalsın dev bir kaplan tarafından saldırıya uğrayacaktı. Kayda alınan o anlarda, başta sakin olan kaplanın bir süre sonra sinirlenmesinin ardından tam uzaklaşmaya başlayan araca doğru koştuğu ve kükrediği görüldü. Kısa bir takibin ardından kaplan vazgeçerek ormana geri döndü. Ancak safari ekibi korku dolu anları hafızalarına kazıdı. 

Kaplan kendisine bağıran safari şoförüne sinirlendi... Korkunç yaratığın hareketi tüm ekibin hayatını büyük tehlikeye attı - Resim : 1

ŞOFÖR TUTUKLANDI

Videoda şoförün kaplana bağırarak uzaklaştırmaya çalışmasının ardından video paylaşılınca, sürücünün Yaban Hayatı Koruma Yasası uyarınca tutuklandığı açıklandı.