Kaplumbağayı suya bırakan çocuk, sadece saliseler sonra yaşanan olaya inanamadı! Aniden belirdi, kimse fark edemedi

Kaplumbağayı suya bırakan çocuk, sadece saliseler sonra yaşanan olaya inanamadı. Kaplumbağayı daha büyük yaşam alalına kavuşturmayı planlayan genç, kaplumbağa suya düştüğü anda başına geleni görünce yaptığından pişman oldu. Çünkü minik canlı suya düştüğü anda, büyük bir balık gelip zavallı kaplumbağayı anında mideye indirdi.

Su kenarında plastik bir bardak içinde minik bir kaplumbağa getiren genç çocuk, onu büyük bir yaşam alanına kavuşturmayı planlıyordu. Ancak saliseler sonra olacakları tahmin etseydi, bunu asla yapmazdı. 

Kaplumbağayı suya bırakan çocuk, sadece saliseler sonra yaşanan olaya inanamadı! Aniden belirdi, kimse fark edemedi - Resim : 1

ANINDA ÖĞLE YEMEĞİ OLDU

Bardaktaki minik kaplumbağayı suya bırakan genç çocuk, onu izlerken olanlar saliseler içinde oldu. Videoyu izleyenlerde ne olduğunu anlam veremeyince videoyu başa sarıp tekrar izledi. Bulanık suya düşen kağlumbağa, anında bir balığın öğle yemeği oldu. 

Kaplumbağayı suya bırakan çocuk, sadece saliseler sonra yaşanan olaya inanamadı! Aniden belirdi, kimse fark edemedi - Resim : 2