Karabük'te motosikletin üzerindeki şahsı gören diğer sürücüler hemen telefonlarını çıkarıp yaptığı hareketi çekti

Karabük'te motosiklette giden şahsın bacak bacak üstüne atıp hem kendi canını hem de etraftakilerin canını tehlikeye attığını görenler hemen bu hareketin fotoğrafını çekti.

Karabük'te motosikletin üzerindeki şahsı gören diğer sürücüler hemen telefonlarını çıkarıp yaptığı hareketi çekti

Karabük'te seyir halinde ilerleyen bir motosiklette yolculuk yapan adam umarsızca bacak bacak üstüne atarak yoluna devam etti. Bilinçsiz yolcu kendi hayatını tehlikeye attığı gibi diğer araçlardaki insanların da hayatını tehlikeye attı.

GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ GÖRDÜ AMA UMURSAMADI

Cep telefonu ile görüntülendiğini fark eden adam bu durumu umursamadan bacak bacak üstünde yolculuğuna devam etti. Son zamanlarda artan trafik kazalarına ve can kayıplarına rağmen insanlar ne yazık ki hala bilinçli hareket etmekten çok uzak.  Çevredeki sürücüler tarafından hayretle karşılanılan bu durum artan trafik kazalarını  ve beraberinde gelen ölümleri açıklar nitelikte.

GÖZDEN KAYBOLANA KADAR ÖYLE KALDI 

Bartın-Safranbolu kara yolunda meydana gelen olay motosiklet sürücüsü ve arkasında bacak bacak üstünde keyifle yolculuk yapan adam gözden kaybolana kadar kesintisiz sürdü.  İsmi öğrenilemeyen sürücünün kayıtsızlığı akıllara durgunluk verdi.

Karabük'te motosikletin üzerindeki şahsı gören diğer sürücüler hemen telefonlarını çıkarıp yaptığı hareketi çekti - Resim : 1