Karakoldaki 6 meslektaşıyla ilişkiye giren polise hiç beklenmedik bir yerden iş teklifi geldi

Amerika Birleşik Devletleri Tennessee bölgesinde çoklu ilişki skandalıyla gündeme gelen polis memuruna gelen iş teklifi şaşırttı. 6 meslektaşıyla ilişki yaşadığı iddiasıyla görevinden alınan Meagan Hall’a striptiz kulübünden iş teklifi geldi.

Karakoldaki 6 meslektaşıyla ilişkiye giren polise hiç beklenmedik bir yerden iş teklifi geldi

ABD'nin Tennessee kentinde skandal bir olayla gündeme gelen Meagan Hall 6 meslektaşıyla cinsel ilişkiye girmişti. Polis Departmanında yaşanan yasak aşk hakkında 2022 Aralık ayında soruşturma başlatılmıştı. Açılan soruşturmanın ardından Hall, işten kovulmuştu. 

Karakoldaki 6 meslektaşıyla ilişkiye giren polise hiç beklenmedik bir yerden iş teklifi geldi - Resim : 1
 
ABD’NİN EN ÜNLÜ STRİPTİZ KULÜBÜNDEN İŞ TEKLİFİ ALDI

Raporlara göre Hall’un hepsi evli olan meslektaşlarıyla görevdeyken karakolda cinsel ilişkiye girdiği tespit edilmişti. Ayrıca görevi dışındayken meslektaşlarıyla çıplak fotoğraflarını paylaştığı ve çok eşli bir cinsel eylem içinde bulunduğu belirtilen Hall görevinden uzaklaştırıldıktan sonra ülkenin en ünlü striptiz kulüplerinden birinden iş teklifi aldı.
 
ÖNÜNDE BİR ENGEL YOK

Sosyal medyada eski polis memuruna yönelik olarak yapılan sert eleştirilerin sonrasında bölgede faaliyet gösteren bir striptiz kulübün yöneticisi Hall’ı dansçı olarak bünyelerine katmak istediklerini belirtti. 29 yaşındaki kadının yeni iş teklifine yönelik ne cevap verdiği bilinmezken kulübün yetkilisi, “Ünlü statüsü nedeniyle geniş bir izleyici kitlesi olacağını düşünüyoruz. Ahlaki öfkeyi anlıyoruz. Ancak o artık bir polis memuru değil. İşi kabul etmemesi için önünde bir engel yok” dedi.