Kararını verdi! Yılın transferine hazır olun: Yıldız futbolcu rekorla kulüp tarihine geçecek

Real Madrid, Manchester City, Chelsea ve Liverpool’un transfer etmek istediği Borussia Dortmund’un İngiliz yıldızı Jude Bellingham, transfer olmak istediği takım konusunda kararını verdi. İspanyol AS’a göre futbolcu Real Madrid’e transfer olmak istiyor. Madrid ekibinin Başkanı Perez futbolcu için 120 milyon Euro transfer bedelini gözden çıkardı.

Kararını verdi! Yılın transferine hazır olun: Yıldız futbolcu rekorla kulüp tarihine geçecek

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen İngiliz futbolcu Jude Bellingham, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Katar’da yapılan 2022 Dünya Kupası’nda İngiltere Mili Takımı’yla başarılı bir performans sergileyen futbolcu, dev takımlarının transfer listesine girdi. Real Madrid, Manchester City ve Liverpool aylardır futbolcuyu takip ediyor.

Kararını verdi! Yılın transferine hazır olun: Yıldız futbolcu rekorla kulüp tarihine geçecek - Resim : 1

Dortmund, genç yıldız için 100 milyon Euro'yu aşan bir transfer ücreti almayı bekliyor. Liverpool, Manchester City ve Chelsea, orta saha bölgesinde çok sayıda alternatif bulunduğu için bu bedeli ödemeye isteksiz görünüyor.  

KARARINI VERDİ

İspanyol gazetesi AS'a göre 19 yaşındaki oyuncu artık hangi kulübe transfer olmak istediğine karar verdi. Futbolcu, İspanyol ekibi Real Madrid’e gitme yönünde karar aldı.

Kararını verdi! Yılın transferine hazır olun: Yıldız futbolcu rekorla kulüp tarihine geçecek - Resim : 2

REKOR KIRACAK

Eflatun beyazlıların Başkanı Florentino Perez'in Bellingham için 120 milyon € harcamaya istekli olduğu, bu transferin gerçekleşmesi durumunda futbolcunun kulüp tarihinin en pahalı futbolcusu olacağı belirtiliyor.

Kararını verdi! Yılın transferine hazır olun: Yıldız futbolcu rekorla kulüp tarihine geçecek - Resim : 3

Bu sezon 37 maçta 11 gol 7 asistlik performans sergileyen Bellingham’ın değeri Transfermarkt’a göre 120 milyon Euro olarak gösteriliyor.