Karısını başka bir adamla bastı! Beyzbol sopasını eline aldı sonrası korkunç

Karısını başka biriyle evde basan koca öfkeden deliye döndü. Eline aldığı beyzbol sopasıyla karısının birlikte olduğu adamı öldüresiye dövdü.

Karısını başka bir adamla bastı! Beyzbol sopasını eline aldı sonrası korkunç

Dehşete düşüren olay ABD'nin Florida eyaletinde yaşandı. 33 yaşındaki John Dimmig, karısını başka bir adamla Airbnb'den kiraladıkları evin odasında bastı. Öfkeden gözü dönen adam karısının "Yeter artık dur" sözüne bile kulak asmadı. Olay sonrası gözaltına alınan Dimmig, cinayete teşebbüs, ölümcül bir silahla saldırı ve hırsızlıkla suçlandı.

GÖREVLİLER KAN İZLERİNİ TAKİP ETTİ

Palm Beach County Şerif Ofisi, gelen ihbar üzerine gece saat 10 civarında, Lake Worth Beach şehrinde bulunan bir apartmanda, oturma odasında kan izleri bulduklarını ve izlerin yatak odasına kadar uzandığını dile getirdi. Kan izlerini takip eden görevliler, olay yerinde yüzüstü yatan ve başının üzerinde bir havlu tutarak kan kaybeden bir erkek buldu.

"EŞİYLE ALKOL ALIP EVE DÖNDÜK"

İfadesine başvurulan adam, Arizona'dan CT teknisyeni olarak çalışmak üzere şehre geldiğini ve Dimmig'in eşiyle alkol aldıtan sonra Airbnb evine döndüklerini ifade etti.

"KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ"

Kamera kayıtlarına bakan polisler kadının eşine sevgilisine daha fazla vurmaması için yalvardığını ve o anlarda kadının eşine, "Artık durmalısın. Çok fazla kan kaybediyor. Ölecek" dediğini tespit etti.