Karısını bıçakladı, çocuklarını öldürüp kalbini çıkardı... Sonra iki gözünü de oyup bir tanesini yedi

ABD’nin Teksas eyaletinde 39 yaşındaki Andre Thomas 2004 yılında 20 yaşındaki karısı Laura Christine Boren'i bıçaklayarak öldürdü ve 13 aylık kızı Leyha Marie Hughes ile dört yaşındaki oğulları Andre Lee'nin kalplerini çıkardı. Daha sonra Tanrı’nın kendisine talimat verdiğini iddia eden adam kendi gözlerini oyup yedi. Yargıç, mahkumunun akıl sağlığı yerinde olmadığı için infaz kararını bir süre daha erteledi.

Karısını bıçakladı, çocuklarını öldürüp kalbini çıkardı... Sonra iki gözünü de oyup bir tanesini yedi

ABD’nin Teksas eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Andre Thomas 2004 senesinde ailesini vahşice öldürdü. Önce karısı Laura’yı bıçaklayan zanlı daha sonra 13 aylık kızı Leyha Marie Hughes ile dört yaşındaki oğulları Andre Lee'nin kalplerini çıkardı. Akıl sağlığı yerinde olmadığı iddia edilen adam iki gözünü birden oyup bir tanesini yedi.

Polise verdiği ifadesinde ise öldürdüğü üç kurbanın da iblis olduğuna inandığını ve cinayetleri gerçekleştirmesi için Tanrı'nın kendisine talimat verdiğini söyledi.

 Karısını bıçakladı, çocuklarını öldürüp kalbini çıkardı... Sonra iki gözünü de oyup bir tanesini yedi - Resim : 1

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE OLMADIĞI İÇİN İNFAZI ERTELENDİ

Yargıç, adamın İşlediği cinayetlerden dolayı on yıl önce  5 Nisan tarihinde idam edilmesine karar vermişti. Avukatları infaza itiraz ederek adamın akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürdü. Olayla ilgili son yaşanan gelişmeye göre yargıç, infaz kararını bir süre daha erteledi.

Karısını bıçakladı, çocuklarını öldürüp kalbini çıkardı... Sonra iki gözünü de oyup bir tanesini yedi - Resim : 2