Karne almaya giden öğrenci öğretmeniyle evlendi! Müge Anlı bile şok geçirdi

Müge Anlı'da işlenen konu herkesi şoke etti. Karne almaya diye giden 18 yaşındaki öğrenci, kendisinden 32 yaş büyük öğretmeniyle evlendi.

Karne almaya giden öğrenci öğretmeniyle evlendi! Müge Anlı bile şok geçirdi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şoke eden bir olay yaşandı. 18 yaşındaki B. A. evinden karnesini almak için ayrıldı. Ancak karne almaya gitmeyen genç kızın kendisinden 32 yaş büyük olan öğretmeniyle evlenip kaçtığı öğrenildi. Evlatlarının bulunması için çağrı yapan Hüseyin Bey ile Oya Hanım'ın açıklamaları üzerine sinirlenen Müge Anlı, "Böyle öğretmen yerin dibine batsın!" diyerek çıkıştı.

ARALARINDA 32 YAŞ FARK VAR

B. A. açıklamalar üzerine canlı yayına bağlanmak durumunda kaldı. Müge Anlı'nın "Kızım ne işin var senin öğretmeninin yanında?" sorusuna yanıt veren B. A. açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Biz evlendik Müge Hanım. Düzgün bir şekilde konuştuk. Ailem kabul etti. Ama niye oradalar anlamıyorum yani. Kendi rızamla evlendim. Bak tekrar söylüyorum, mutluyum! Duygusal bir bağım vardı. Nisan ayından sonra kendisine bunu söyledim. 'Böyle bir şey olmaz, annen baban kabul etmez. Benden uzak dur' dedi. Ama ben uzak durmadım"

GENÇ KIZIN SÖZLERİ MÜGE ANLI'YI ŞAŞIRTTI

Bu sözler üzerine kısa süreli şaşkınlık yaşayan Müge Anlı art arda sorular yöneltti.

"50 YAŞINDAKİ ADAM KARISINI BOŞAYIP ÖĞRENCİSİNE Mİ NİKAH KIYDI?"

Müge Anlı'nın "Sen ne zamandır öğretmeninle birliktesin? 50 yaşındaki bir adam karısından boşanıp 1 aydır kendisinden hoşlanan öğrencisine mi nikah kıydı? Madem benden hoşlanıyorsun evlenelim mi dedi?" soruları üzerine genç kız, "Ben evlenmesini istedim" yanıtını verdi.

'Karne almaya gidiyorum' diyerek 32 yaş büyük öğretmeniyle evlenen B. A.'nın gözü yaşlı ailesi ise "Evine geleceksin biz arkandayız. Psikolojin yerinde değil. Biz senin arkandayız" ifadelerini kullandı.