Karpuzun peşinden suya atlayan 3 kardeşten 2'si boğuldu

Batman'da piknik yapmak için Batman Çayı'na giden aile faciayı yaşadı. Soğuması için suya koydukları karpuzun akıntıya kapıldığını gören 3 kardeş suya girdi. Ancak akıntıya engel olamayan kardeşlerden ikisi tüm ailenin gözü önünde boğuldu.

Karpuzun peşinden suya atlayan 3 kardeşten 2'si boğuldu

Batman Çayı kenarına gelen Serhat, Sinan ve Ferhat Şanlı isimli üç kardeş, pazar günlerini piknik yaparak geçirmek istedi. Piknik için Batman Çayı'nın kenarını seçen kardeşler getirdikleri karpuzu soğuması için suya bıraktılar.

Karpuzun peşinden suya atlayan 3 kardeşten 2'si boğuldu - Resim : 1 

Ancak kardeşlerden en küçüğü 13 yaşındaki Sinan Şanlı karpuzun suda ilerlediğin görünce suya girerek karpuzu almaya çalıştı. Ancak akıntıya kapıldı. Olayı farkeden 19 yaşındaki ikiz ağabeyleri Serhat ve Ferhat Şanlı da kardeşlerinin ardından suya atladı. Ancak 3 kardeş de akıntıya yenik düştü. Ferhat Şanlı çevredeki bir çoban tarafından sudan çıkarılırken  ikiz kardeşi Serhat ve küçük kardeşi Sinan ise ne yazıkki boğuldu. 

 

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, jandarma ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Suda kaybolan kardeşlerin bulunması için Bitlis'ten bölgeye su altı arama ekipleri de istendi.