Kars, Ardahan ve Erzurum'daki tüm çiftçilere eş zamanlı uyarı! Kabusunuz geri döndü. Şimdi zayıf ama çok güçlenecek

Kars, Ardahan ve Erzurum'daki tüm çiftçilere eş zamanlı uyarı verildi. Kasım ayının gelmesi ile ülke genelinde etkili olan soğuk havalar birçok ilimizde kendisini göstermeye başladı. Özellikle Kars, Ardahan ve Erzurum'da soğuk hava nedeniyle kırağı ve buzlanma uyarısı verildi.

Kars, Ardahan ve Erzurum'daki tüm çiftçilere eş zamanlı uyarı! Kabusunuz geri döndü. Şimdi zayıf ama çok güçlenecek

Kasım ayının gelmesi ile ülke genelinde kendisini gösteren soğuk hava birçok ilimizde diş göstermeye başladı. Özellikle Kars, Ardahan ve Erzurum'da görülmeye başlanan  kırağı ve buzlanma için tüm çiftçilere uyarı verildi. 

KARLA KAPLI ARAZİDE YİYECEK ARAYAN TİLKİ GÖRÜNTÜLENDİ

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sıfırın altına düşen hava sıcaklığı  yaşamı olumsuz etkilendi.  İlçede soğuk nedeniyle camlar ve küçük dereler buzla kaplandı. Keklik Vadisi ve Cıbıltepe Kayak Merkezi kırağıyla beyaza büründü.

Soğuk havanın iyiden iyiye kendisini gösterdiği havadai kırağı ile beyaza bürünen arazide bir tilkinin yiyecek aradığı görüldü.

 

Kars, Ardahan ve Erzurum'daki tüm çiftçilere eş zamanlı uyarı! Kabusunuz geri döndü. Şimdi zayıf ama çok güçlenecek - Resim : 1

ARDAHAN'DA SOĞUK HAVA YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Ardahan'da da soğuk hava nedeniyle kırağı ve buzlanma meydana geldi.Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 3 dereceye düştüğü kentte, bitki ve yapraklar kırağı ile kaplandı.Park halindeki araçların camları buz tuttu. Soğuk havanın etkisiyle oluşan kırağı, özellikle Kura Nehri bölgesinde yoğunlaştı.

Kars, Ardahan ve Erzurum'daki tüm çiftçilere eş zamanlı uyarı! Kabusunuz geri döndü. Şimdi zayıf ama çok güçlenecek - Resim : 2

SOĞUK KENDİSİNİ ERZURUM'DA DA GÖSTERDİ

Kasım başı kendisini gösteren soğuk havanın etkisi altına giren başka bir ilimiz ise Erzurum oldu. Soğuk havanın etkili olduğu Erzurum'da kırağı ve buzlanma görüldü. 

Soğuk hava nedeniyle kent merkezindeki bazı araçların camları buzla kaplandı, park ve bahçelerdeki bitkiler kırağı tuttu.

 

Kars, Ardahan ve Erzurum'daki tüm çiftçilere eş zamanlı uyarı! Kabusunuz geri döndü. Şimdi zayıf ama çok güçlenecek - Resim : 3