Kars'ta feci olay! Göbek deliğine kadar yanan 2 yaşındaki bebek, mumyaya döndü!

Kars'ta üzerine kaynayan çaydanlık devrilen 2 yaşındaki Hamit Akçilad, yüzünden göbek deliğine yandı. Konuşamayan talihsiz bebek, sadece ağlayabiliyor.

Kars'ta 2 yaşındaki Hamit Akçilad, annesinin çay yapmak için su koyup, ocağa bıraktığı çaydanlığı çekerek, üzerine döktü. Hastanede sargılarla kaplanan talihsiz bebek, adeta mumyaya döndü.

Olay, 21 Ocak'ta Subatan Mahallesi'ndeki evde meydana geldi. Vücudunun büyük bölümü kaynar suyla yanan Hamit, ailesi tarafından Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hamit Akçilad, Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi.

Göbek deliğine kadar yandı

Baştan aşağı yanan oğlunun konuşamadığını, belirten baba Yusuf Akçilad, "Eşim ocağın üzerine çayı bıraktı. Çok yaramaz olan Hamit de arkasından elini atıp çaydanlığı üzerine çekiyor. Yüzünden göbek deliğine kadar ve sağ kolunda yanık var.Hemen hastaneye götürdük, yapılan müdahalenin ardından Erzurum'a sevk ettiler. Yanıkları ile ilgili doktorlar ikinci derece yanık olduğunu söyledi. Çocuğun vücudunda iz kalmaması için bizi burada tutuyorlar" ifadelerini kullandı.

"Derdini anlatamıyor, sadece ağlıyor"

Anne ve babalara uyarıda bulunan baba Akçilad, "Anne- babaların dikkat etmesi geriyor. Çocuk 2 yaşında ve çok acı verici bir olay. Derdini anlatamıyor. Sadece ağlıyor" ifadesini kullandı.