Karsu, Hatay'da acı bir sürprizle karşılaştı!

Ünlü şarkıcı, söz yazarı ve piyanist Karsu, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde doğup büyüdüğü Hatay'a gitti. Depremde ailesinden kayıplar veren Karsu, yıkılan binanın enkazında bulduklarıyla bir kez daha sarsıldı.

Karsu, Hatay'da acı bir sürprizle karşılaştı!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin üzerinden bir yıl geçti. 11 ili etkileyen depremlerde en büyük yıkımı yaşayan kentlerden Hatay'da ailesinden  büyükannesini, halalarını, kuzenlerini ve kuzenlerinin çocuklarını kaybeden Karsu Dönmez, yeniden memleketine gitti.

Instagram hesabından paylaşım yapan sanatçı, "Birkaç gün Hatay'da olacağım. Biraz duygusal olacak. Ama size buranın nasıl olduğunu göstermek istiyorum" ifadesini kullandı.

Karsu, Hatay'da acı bir sürprizle karşılaştı! - Resim : 1

"BÜYÜKANNEMİN TABAKLARINI BULDUM"

Karsu, büyükannesinin evinin olduğu yere gitti. Burada dolaştığı sırada acısını tazeleyen bir süprizle karşılaştı.

Yıkılan binanın arsasında büyükannesinin kırılmış tabak parçalarını gören sanatçı, paylaştığı fotoğrafa "Az önce büyükannemin tabaklarını buldum. Anılarımda tabaklarda çökelek, tepsi kebabı, künefe yemeklerini hâlâ görüyorum" notunu düştü.

Karsu, Hatay'da acı bir sürprizle karşılaştı! - Resim : 2

Karsu Dönmez, depremde ailesinden 10 kişiyi yitirmişti. Hataylı sanatçının öncülüğünde Hollanda'da deprem için bir yardım kampanyası yapılmış ve iki saatte 89 milyon euro bağış toplanmıştı.

Kampaya gecesinde piyanonun başına geçen Karsu, depremde kaybettiği kuzeninin kendisine ulaşamayınca 'Neredesin sen?' diye sesli mesaj bıraktığını anlatıp Neşet Ertaş’ın “Neredesin sen?” türküsünü söylemişti.