Kartal, denizin kenarında mideye indirmek için gözüne kestirip hamle yaptı. Yaptığına yapacağına pişman oldu

Kartal, denizin kenarında mideye indirmek için gözüne kestirip hamle yaptı. Yakalamayı planladığı yengecin ise yem olmak gibi bir niyeti yoktu. Kendisine saldıran kartalın yüzünde kıskaçlarını geçirip gagasını tuttu. Kartal, uzun süre ondan kurtulmak için çabaladı. Yengeci yemek istediği için büyük pişmanlık yaşadı.

Doğada her zaman güçlü ve büyük olan kazanamıyor. Bazen türünün en yırtıcısı olmak, küçücük bir canlının karşısında çaresiz bırakabiliyor. Kartal da görüntülerin kayda alındığı gün bunu yaşadı. Kendisi için kolay bir lokma olduğunu sandığı yengecin yanına süzüldü ve hamle yaptı.

Kartal, denizin kenarında mideye indirmek için gözüne kestirip hamle yaptı. Yaptığına yapacağına pişman oldu - Resim : 1

PİŞMAN OLDU

Ancak bu hamleyi yaptığına yapacağına pişman oldu. Çünkü yengecin o gün yem olmaya niyeti yoktu. Yengeç, kartalın gagasını tutup kıskaçlarıyla kartalın yüzünü sıkıştırdı. Kartal kurtulmak için uzun süre çabaladı. Sonunda kurtulmayı başaran kartal, bir daha avlanırken iki kere düşünecek.