Kartal Orta Mahalle muhtar adayı Hayrettin Aydın: Uyuşturucuyla mücadelede ailelere birebir danışmanlık yapacağız

Yerel seçimlerde il ve ilçelerin yanında muhtarlık seçimleri için de yoğun bir kampanya dönemi yürütülüyor. Yerel seçim çalışmaları kapsamında kampanyasını tüm hızıyla sürdüren İstanbul Kartal Orta Mahalle Muhtar Adayı Hayrettin Aydın, 31 yılık emniyet mensubu olarak mahallelinin oylarına talip olduğunu söyleyerek seçilirse yapacağı çalışmaları anlattı.

Yerel seçim takvimi işlerken muhtar adaylarının da yarışı hız kazandı. İstanbul Kartal Orta Mahalle Muhtar Adayı Hayrettin Aydın esnaf ziyaretinde bulundu, projelerinden bahsetti. “En önemlisi de uyuşturucuyla mücadele olacak.” şeklinde konuştu.

Sokak sokak gezip kapıları çaldı, sıkıntıları dinledi. İstanbul Kartal Orta Mahalle Muhtar Adayı Hayrettin Aydın yarış için kolları sıvadı.

“İHTİYAÇ SAHİBİ OLAN AİLELERİ TEK TEK TESPİT ETTİK”

Aydın yerel seçim çalışmalarına ilişkin şunları söyledi:

“Tek tek semtimizdeki sakinlerimizin kapılarını çalarak ziyaret etmeye başladım. İhtiyaç sahibi olanları tek tek tespit ettik. Piknikler ve geziler düzenleyeceğiz. Gençler bizim geleceğimizdir onlara burs verme konusunda yardımlar yapacağız. Esnafımızla vatandaşımız arasındaki köprüyü kurduktan sonra ekibimizle birlikte çalışacağız.”

“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE AİLELERE BİREBİR DANIŞMANLIK YAPACAĞIZ”

Aydın 31 yıllık bir emniyet mensubu olarak kendisini öne çıkartan en önemli vaadinin uyuşturucuyla mücadele olduğunu kaydederek, “Uyuşturucu toplumun en büyük sorunu. Ailelere birebir danışmanlık yapıp onların tedavileriyle ilgili yardımlar yapacağız. Bu semtte çoğu sakinimiz benim uyuşturucu uzmanı olduğumu biliyor. Bunu tabi daha yönlü daha güzel bir şekilde ifade edeceğiz.”

Aydın Ramazan aylarında vefat edenlerin anısına hayır lokmaları dağıttıklarını söyleyerek mahalleliden de bu süreçte çok güzel geri dönüşler aldığını sözlerine ekledi.