Kasımpaşa Başakşehir canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kasımpaşa Başakşehir karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Kasımpaşa Başakşehir şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık...

Kasımpaşa Başakşehir canlı izle

Kasımpaşa Başakşehir Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Futbolseverler, "Kasımpaşa Başakşehir şifresiz canlı maç izle" gibi aramalar yapıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Kasımpaşa Başakşehir maçı beIN SPORTS 2 şifresiz canlı izleyebileceğiniz link...

Kasımpaşa Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 35. haftasında ligde 11. sırada yer alan Kasımpaşa ile 4. sırada yer alan Başakşehir mücadele edecek. Büyük mücadele, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Saat 16:00'da başlayan mücadelede Alper Ulusoy hakemlik yapacak.

KASIMPAŞA BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, diğer yandan da Kasımpaşa Başakşehir maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Kasımpaşa Başakşehir maçı beIN SPORTS 2 şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

KASIMPAŞA BAŞAKŞEHİR CANLI İZLEYİN

Kasımpaşa Başakşehir mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Kasımpaşa'da Tarkan Serbest ve Jeffrey Bruma yaşadıkları sakatlıktan dolayı forma giyemeyecek. Mortadha Ben Ouanes ve Rayane Aabid'in sarı kart cezası bulunuyor.

Başakşehir'de ise Stefano Okaka, Hasan Ali Kaldırım ve Youssouf Ndayishimiye'nin durumu şüpheli.

KASIMPAŞA - BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11'LER...

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Donk, Brecka, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Mabil, Muleka

Başakşehir: Volkan, Caicara, Epureanu, Duarte, Lima, Tolga, Berkay, Mahmut, Trezeguet, Deniz, Gulbrandsen

Süper Lig'de puan durumları

Süper Lig'in 35. haftasında Kasımpaşa 47 puanla 11. sırada, Başakşehir ise 57 puanla 4. sırada yer alıyor.

İstanbul Başakşehir’i ağırladığı son Süper Lig maçını kaybeden Kasımpaşa, en son Ağustos 2009-Ocak 2015 arasındaki dönemde üst üste 2+ karşılaşmada rakibine iç sahada mağlup oldu (4M). Kasımpaşa, 2015’ten bu yana rakibini konuk ettiği altı maçın dördünü toplam 10 gol atarak kazandı (2M).

Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup eden İstanbul Başakşehir, rakibi karşısında 2017/18 sezonundan bu yana ilk kez Süper Lig dublesi yapmayı hedefliyor.

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son altı maçta 11 puan toplayan İstanbul Başakşehir (3G 2B 1M), bu sezon dış sahada çıktığı daha önceki 11 karşılaşmada kazandığı puan miktarını geride bırakmak istiyor (12 puan; 3G 3B 5M).

Son yedi Süper Lig maçında en az ikişer gol atan Kasımpaşa, tek sezon içinde daha uzun bir seriyi en son 2009/10'da yakaladı (8 maç).

Sami Uğurlu'nun ilk maçına çıktığı 18. haftadan bu yana Süper Lig'de en fazla gol atan (40) ve isabetli şut çeken (103) takım Kasımpaşa.

Kasımpaşa bu sezon Süper Lig deplasmanlarında ilk golü attığı karşılaşmalarda mağlubiyet almayan (4G 2B) üç takımdan biri (diğerleri Alanyaspor ve Sivasspor). Bu dönemde İstanbul Başakşehir, evinde açılış golünü yediği maçlardan sadece iki galibiyet çıkarabildi (4M).

Süper Lig’in ikinci yarısında Kasımpaşa’dan (30.81 xG) daha fazla gol beklentisi yaratan tek takım Fenerbahçe (31.74). Bu dönemde kalesinde İstanbul Başakşehir’den daha az isabetli şuta izin veren bir ekip bulunmuyor (52; Beşiktaş ile eşit).

Kasımpaşa forması giyen Jackson Muleka, 2014/15 sezonundan bu yana ilk 10 Süper Lig maçında en fazla gole katkı sağlayan oyuncu oldu (11 gol & 3 asist).

Geçen hafta Hatayspor karşısında Mart 2017’den (vs Gaziantepspor) bu yana ilk kez bir Süper Lig maçında iki gol atan Deniz Türüç, oynadığı son üç karşılaşmada üç gol sevinci yaşadı ve daha önceki 38 karşılaşmadaki sayısını yakaladı. Türüç’ün en üst lig kariyerinde Kasımpaşa’dan (3 gol) daha fazla gol attığı tek rakibi Gaziantepspor (5 gol).

İstanbul takımlarına Süper Lig’de rakip olduğu son iki maçı kazanamayan İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu (1B 1M), daha önceki altı karşılaşmada sadece bir kez puan kaybetmişti (5G 1B).