Kastamonu için salı gününe yönelik çok önemli bir uyarı daha geldi

Kastamonu için salı gününe yönelik çok önemli bir uyarı geldi. Kastamonu Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamaya göre salı günü Kastamonu il merkezi ve ilçeleri şiddetli fırtına bekliyor.

Kastamonu için salı gününe yönelik çok önemli bir uyarı daha geldi

Kastamonu için salı gününe yönelik çok önemli bir uyarı geldi. Kastamonu Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, salı günü il merkezi ve ilçe merkezlerinde şiddetli fırtına beklentisi mevcut. Valilik fırtınaya karşı vatandaşlarımızı önemle uyarıyor. 

Kastamonu’da dün etkili olan fırtına hayatı felç etti. Sabah saatlerine kadar devam eden fırtına özellikle sahil bölgesindeki ilçelerde maddi hasara sebep oldu. Ekiplerin hasar tespit çalışmaları devam ederken, Kastamonu Valiliği tarafından yapılan açıklamada bugün yarın saat 15.00’ten 29 Kasım saat 15.00’e kadar fırtınanın yeniden etkili olmasının beklendiği duyuruldu.

VATANDAŞLARIMIZ  OLUŞABİLECEK KAZALARA KARŞI ÖNEMLE UYARILIYOR

Vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldığı açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce 278 Kasım 15.00 ile 29 Kasım saat 15.00 arası ilimiz merkez ve ilçelerinde rüzgarın güney yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 kilometre/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir. Beklenen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ile direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Kastamonu için salı gününe yönelik çok önemli bir uyarı daha geldi - Resim : 1