Kastamonu'da daha önce görülmeyen canlı ortaya çıktı. Sinop, Zonguldak, Çankırı ve Çorum siz de dikkat edin. Çıkabilir

Kastamonu'da yaşayan vatandaşlar bugün ilginç bir durumla karşılaştı. Taşköprü yolu üzerinde bir canlı ile karşılaşan vatandaşlar daha önce o canlıyı orada görmediklerini ifade etti. Sinop, Zonguldak, Çankırı ve Çorum siz de dikkat edin. Çıkabilir.

Kastamonu'da daha önce görülmeyen canlı ortaya çıktı. Sinop, Zonguldak, Çankırı ve Çorum siz de dikkat edin. Çıkabilir

Dünyada son dönemde nesli tükenme tehlikesi altında yer alan hayvanlardan biri Türkiye'nin çeşitli yerlerinde tek tek ortaya çıkmaya başladı. 

DAHA ÖNCE ORADA BÖYLE BİR CANLI GÖRMEMİŞLERDİ

Kastamonu-Taşköprü kara yolu üzerinde 6’ncı kilometrede nesli tükenmek üzere olan su samuru görüldü. Bir duruşma için seyir halinde olan Avukat Ali Kargılı tarafından bulunan ve nesli tükenen su samuruna aracın çarptığı belirlendi. Özellikle sahil kesimlerinde ve denizde görülen su samurunun Kastamonu’nun iç kesimlerinde de görülmesi vatandaşları şaşırttı.

Hayvanın iç kesimlere nasıl geldiği vatandaşların kafasında soru işaretlerine neden oldu. 

Kastamonu'da daha önce görülmeyen canlı ortaya çıktı. Sinop, Zonguldak, Çankırı ve Çorum siz de dikkat edin. Çıkabilir - Resim : 1

KOMŞU İLLER DE DİKKAT

Kastamonu'dan gelen bu haberin ardından hemen komşu illerde yer alan Sinop, Zonguldak, Çankırı ve Çorum gibi illerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da söz konusu canlının çıkma ihtimaline karşı dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. 

Bu canlının insana herhangi bir zararı yok ancak neslinin tükenme tehlikesi altında olması nedeniyle görüldüğü yerler önemli.