Kavga ettiği kuzeninin arabayla üzerinden geçti! Olay anının görüntüleri dehşete düşürdü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Murat Erdoğan, tartışma yaşadığı kuzeni Bilal Erdoğan’ı aracıyla çarparak öldürdü. Olayda yaralanan 2 kişi de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken Murat Erdoğan’ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Ayrıca olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kavga ettiği kuzeninin arabayla üzerinden geçti! Olay anının görüntüleri dehşete düşürdü

Edinilen bilgilere göre olay Fethiye ilçesi Karaçulha Mahallesi’nde yaşandı. Murat Erdoğan ile kuzeni Bilal Erdoğan arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sonrası Murat Erdoğan olay yerinden ayrıldı.

ARACINI ÜZERİNE SÜRDÜ

Olay yerine bu kez ticari aracıyla gelen, Murat Erdoğan, kuzeni Bilal Erdoğan ile birlikte 2 kişiye kullandığı ticari aracı üzerlerine sürerek çarptı. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Bilal Erdoğan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kimliği öğrenilemeyen 2 kişinin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Olayın ardından kaçan şüpheli Murat Erdoğan’ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

OLAY ANI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Korkunç olay güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntüsünde olay yerine gelen Murat Erdoğan'ın aracını bir kadınla diğer iki kişinin üzerine sürerek çarptığı görülüyor.