Kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verdi... 6 derece birden artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayımladı. Kavurucu sıcaklıkların cumartesi günü itibariyle geri geleceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklığının 6 derece birden artacağı uyarısında bulundu.

Kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verdi... 6 derece birden artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Igdır, Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri, Van’ın güney kesimleri ile bu akşam saatlerinde Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri’nin doğusu, Osmaniye’nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevreleri ve Gaziantep’in doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıkların ülkemiz genelinde artarak mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgar genellikle kuzeyli, Doğu Akdeniz kıyıları ile yurdun doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

CUMARTESİ GÜNÜ KAVURUSU SICAKLAR ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji'den alınan verilere göre cumartesi günü yurdun batı ve güney kısımlarında kavurucu sıcaklar etkisini hissettirecek. 

Kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verdi... 6 derece birden artacak - Resim : 1