Kayak yapan adam son sürat gidiyordu, ama beyaz örtü üzerinde hemen arkasındaki canlıyı görenler dehşete düştü

Kayak yapan adam son sürat giderken bir anda arkasından koşan canlı dikkat çekti. Beyaz örtü üzerinde teleferikten çekilen görüntülerde, kayak yapan adamın arkasından gelen devasa büyüklükteki ayı herkesi korkuttu. Sosyal medya kullanıcılarından biri, "Pistin haline bakılırsa Mart falan. Ayı yeni uyanmış karnı aç, en tehlikeli zamanlar" dedi.

Kış tatili için kayağa gelen adam, kayak yaptığı sırada korkunç bir deneyim yaşadı. Kayak yaptığı sırada son sürat ilerlerken arkasından koşan devasa büyüklükteki vahşi yaratık herkesi korkuttu. O sırada teleferikte olup kayakçı adamı yukarıdan izleyenlerden adamın karşı karşıya olduğu tehlikeyi görünce dehşete kapıldı. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra bir kullanıcı, "Pistin haline bakılırsa Mart falan. Ayı yeni uyanmış karnı aç, en tehlikeli zamanlar" yorumunda bulundu. Kayakçının saldırıya uğrayıp uğramadığı ise bilinmiyor. 

Kayak yapan adam son sürat gidiyordu, ama beyaz örtü üzerinde hemen arkasındaki canlıyı görenler dehşete düştü - Resim : 1