Kaynağı belirlenemeyen kokunun sebebi bulundu! Vatandaşlar ve ekipler seferber olmuştu!

İstanbul'da bir binadan yayılan koku tüm mahalle sakinlerini harekete geçirmişti. Kaynağı bir türlü bulunamayan koku sebebiyle, vatandaşlar en son itfaiye ekiplerinden yardım istemişti. Hem ekipler hem de vatandaşların ortak çalışmalarına rağmen uzun bir süre belirlenemeyen kokunun kaynağı sonunda tespit edildi.

Kaynağı belirlenemeyen kokunun sebebi bulundu! Vatandaşlar ve ekipler seferber olmuştu!

İstanbul Avcılar'da bir binada yayılan koku vatandaşlarda paniğe yola açtı. Günlerdir devam eden kokunun kaynağının bulmakta çaresiz kalan vatandaşlar, ekiplerden yardım istedi. Ekiplerin de çaresiz kaldığı olayda kokununun kaynağı tespit edildi.

Kaynağı belirlenemeyen kokunun sebebi bulundu! Vatandaşlar ve ekipler seferber olmuştu! - Resim : 1

Vatandaşlar ekiplerden yardım istedi

Gümüşpala Mahallesi Ocak Sokak'taki 4 katlı binada oturanlar, çevreye yayılan kokunun artarak devam etmesi üzerine endişeye kapıldı. Kokunun kaynağını 3 gün boyunca bulmaya çalışan bina sakinleri, bulmakta başarısız olunca polisi arayarak yardım istedi. Gelen ekipler, yaptıkları çalışmaya rağmen kokunun nedenini belirleyemedi.

Evde herhangi bir şey bulunamadı

Kokunun dün daha da artması üzerine bu kez itfaiyeyi arayan çevre sakinleri, durumu gelen ekibe anlattı. Kokunun binanın bodrum katındaki daireden yayıldığından şüphelenen Emrullah İncel, bu dairenin incelenmesini istedi. İtfaiye ekibi ise polis gelmeden ve savcılığın izni olmadan kokunun yayıldığı öne sürülen eve girilemeyeceğini bildirdi. Gelen devriye ekibindeki polisler, şüphelenilen evde oturan kişinin bir kamu kuruluşunda görevli olduğunu, mesai bitişinde geleceğini ifade ederek bir süre beklenilmesini istedi. Belirtilen saatte gelen ev sahibi, polis ve itfaiye ekiplerini görünce kokunun nedenini kendisinin de merak ettiğini belirterek evinde araştırma yapılmasını istedi. Evde yapılan araştırmada herhangi bir şey bulunamadı.

Kaynağı belirlenemeyen kokunun sebebi bulundu! Vatandaşlar ve ekipler seferber olmuştu! - Resim : 2

Kokunun kaynağı tespit edildi

Araştırma sürerken ev sahibi görevlilere, birkaç gün önce binada bir aracın çarpması sonucu yaralı kedi gördüğünü belirtti. Bunun üzerine sığınak olarak planlanan ancak kullanılmayan bodrum katına bakıldı. Bu kısımda birkaç gün önce öldüğü belirlenen kedi bulundu. Ölü kedi daha sonra belediye görevlileri tarafından bulunduğu yerden alındı.

Kaynağı belirlenemeyen kokunun sebebi bulundu! Vatandaşlar ve ekipler seferber olmuştu! - Resim : 3