Kayseri'de korkunç cinayet! Eniştesini tabancayla vurarak öldürdü! Otomobille üzerinden geçti

Kayseri'de kayınbirader ile enişte arasında çıkan kavga kanlı bitti. Çıkan kavgada, tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti. Cinayet sonrası şahsın, yerde yatan eniştesinin üzerinden geçtiği bildirildi.

Kayseri'de korkunç cinayet! Eniştesini tabancayla vurarak öldürdü! Otomobille üzerinden geçti

Kayseri'de korkunç bir cinayet meydana geldi. Bir kişi, tartıştığı eniştesini tabancayla vurarak öldürdü. Olayda şahıs, cinayetin ardından, otomobili ile eniştesinin üzerinden geçti.

TABANCAYLA ENİŞTESİNE ATEŞ ETTİ!

Olay, saat 17.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde bir marketin önünde meydana geldi. İddiaya göre, Yener Koçer ile eniştesi Sertan Temel arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Koçer yanında getirdiği tabancayla eniştesine ateş etti. Başına 3 kurşun isabet ettiği belirtilen Sertaç Temel yere yığıldı.

YERDE YATAN ENİŞTESİNİN ÜZERİNDEN GEÇTİ!

Kayseri'de korkunç cinayet! Eniştesini tabancayla vurarak öldürdü! Otomobille üzerinden geçti - Resim : 1

Bu sırada otomobiline binen Koçer, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında yerde yatan eniştesinin üzerinden geçti. Bu yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedilirken, Koçer daha sonra otomobille bölgeden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Temel’in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile otomobille olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi Koçer, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.