Kayserispor transfer yasağını kaldırmaya çalışıyor! Her şey Fenerbahçe’ye bağlı

Trendyol Süper Lig ekibi Kayserispor, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala transfer yasağını kaldırmak için çabalıyor. Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe’ye Mame Thiam transferinden dolayı olan borcunu öderse veya bu borç ötelenirse transfer yasağını kaldırabilecek.

Kayserispor transfer yasağını kaldırmaya çalışıyor! Her şey Fenerbahçe’ye bağlı

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala takımlar, transfer çalışmalarını tamamlamak için son hamlelerini yaparken Kayserispor ise transfer yasağını kaldırmak için çabalıyor.

Önemli dosyaları kapatmayı başaran Kayserispor, son bir dosyayı nihayetlendirip yeni transferlere imza attırmayı planlıyor.

FENERBAHÇE’YE 1.5 MİLYON EURO BORÇ VAR

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, gün içerisinde Ankara'ya giderek, Fenerbahçe'ye olan 1.5 milyon Euro'luk ödemenin yapılabilmesi adına çıkış yolu aradı.

BAŞKAN ALİ ÇAMLI GİRİŞİMLERDE BULUNDU

Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ile görüşen Başkan Ali Çamlı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu borç ile ilgili kolaylık sağlaması adına girişimlerde bulundu.

 Ali Koç, eğer bu borcun ötelenmesi konusunda talimat verirse Kayserispor 1.5 milyon Euro borcu ödemeden transfer yasağını açacak. Aksi taktirde ya borç ödenecek ya da Kayserispor kulübü, transfer yasağını kaldıramayacak.