Kaza sırasında yanına koşan çocuklarına dair açıklama yaptı! İbrahim Tatlıses: "İdo beni kurtardı!"

Yaşadığı kazaya dair açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses'in çocukları hakkında attığı mesajlar ortaya çıktı.

Kaza sırasında yanına koşan çocuklarına dair açıklama yaptı! İbrahim Tatlıses: "İdo beni kurtardı!"

Geçtiğimiz günlerde Muğla Bodrum'da kaza geçirmiş , adeta ölümden dönmüştü. Kazayı duyan çocukları yanına koşmuş, ilk gelen ise mahkemelik olduğu oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu. Kazanın ardından oldukça telaşlı görünen Ahmet Tatlıses, kurtarma çalışmalarını yakından takip etmiş, mahkemelik olduğu babasına yardımcı olmak için koşturmuştu. Kazadan sonra hastaneye babasının yanına giden Ahmet Tatlıtes, babasının başından da ayrılmadı.

Oğluna artist demişti!

Oğlunun kaza anında koşup gelmesini samimi bulmadığını ima ederek, tüm bu yaşananların ardından İbrahim Tatlıses, oğlu için "Artist; artist… Geldi, numarasını yaptı gitti." demişti.

Televizyon programında İbrahim Tatlıses ve oğlunun küslüğüne dair konuşulurken Seren Serengil, Tatlıses'in oğluna karşı olan tutumunun yanlış olduğunu dile getirdi ve Tatlıses'in kendisine attığı mesajları okudu.

İşte Tatlıses'in attığı o mesaj:

"Videoları kendi çektirdi"

"Oradaki bütün videoları çekenler onun etrafı... 'Ben babamın yanındayım'ı göstermek için çektirip dağıttı. Gazeteciler çekmedi."

"Öteki dünyaya gidiyordum"

"Orada İdo eğer yangın söndürme şeyini sıkmasaydı ben sana bu mesajı öteki dünyadan atıyordum. İdo kurtardı beni. Melek vardı bir de Dilan."