Kedi Faruk 5. kattan aşağı atılmıştı! Yapan kişinin kim olduğu belli oldu!

İstanbul Beşiktaş'ta bir okulda yapılan sınav sırasında öğretmenin okulun kedisi Faruk'u 5'inci kattan attığı iddiası üzerine harekete geçilmiş ve soruşturma başlatılmıştı. Öğretmen denilen kişinin üniversite öğrencisi Ferhat A. olduğu ortaya çıktı.

Kedi Faruk 5. kattan aşağı atılmıştı! Yapan kişinin kim olduğu belli oldu!

Terakki Vakfı Okulları'nın Levent yerleşkesine IELTS sınavı için başka bir okuldan gelen öğretmenin, sınav esnasında okulun sevilen kedisi Faruk'u 5. kattan aşağıya attığına dair sosyal medyada yapılan bir paylaşım ekipleri harekete geçirdi.

ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ

Sosyal medyada bazı hesaplar üzerinden, "Geçtiğimiz günlerde yapılan Terakki Vakfı Okulları'nın Levent yerleşkesine IELTS sınavı için başka bir okuldan gelen öğretmen, sınav esnasında okulun sevilen kedisi Faruk'u 5. kattan aşağıya attı. Kediye ne olduğunu merak edip pencereye yönelen öğrencileri ise bir daha sınava girememekle tehdit etti. Kedi Faruk'un 2 bacağı kırık ve iç kanaması var, öğrenciler bulduğunda hayattaymış, ancak şu anda durumu ağır" diye paylaşımlarda bulunuldu.

 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Paylaşım üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, öyle bir olayın yaşanıp yaşanmadığını tespit etmek için harekete geçti. Yapılan çalışmalarda sınav sırasında kediyi 5'inci kattan atan kişinin Mimar Sinan Üniversitesi'nin felsefe bölümünde okuyan Ferhat A. olduğu ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDI

Sınav günü görevli olduğu belirlenen ve kimliği tespit edilen Ferhat A., savcılığın talimatı üzerine gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ferhat A. işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.