Kefaret'in Zeynep'i Nurgül Yeşilçay tek tek güzellik sırlarını açıkladı

“Kefaret” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, bir dergiye çarpıcı pozlar verdi.

Uzun süredir beraberlik yaşadığı yapımcı Necati Kocabay’la evlilik planı yapan Nurgül Yeşilçay, “Ben aşık olunca çok gülerim, bıcır bıcır olurum. Bir enerji gelir, yani asansörle çıkmam merdivenle çıkarım” dedi.

Ünlü oyuncu en sevdiği oyuncuları da şöyle sıraladı:

“Yeğenim Buse Çelik, Neslihan Atagül, Hazal Kaya, Merve Dizdar, Cem Yiğit Üzümoğlu, Cihangir Ceyhan ve Burak Deniz’i beğeniyorum...”

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan 45 yaşındaki Yeşilçay, müstakbel kayınvalidesinin hazırladığı sabunları kullandığını söyledi ve güzellik sırlarıyla ilgili şunları anlattı:

“Yüzüme sabahları buz sürüyorum. Gala falan olacağı zaman yumurta beyazı sürüp ondan sonra makyaj yapıyorum. Patates göz şişmesine çok iyi geliyor. Bir de sevgilim Necati’nin annesi çok güzel sabun yapıyor. Yüz ve vücut için onun yaptığı sabunları kullanıyorum...”

Sosyal medyayı etkin kullanan Yeşilçay, “Etkileşim halinde olmayı seviyorum. Artık herkesin kendi gazetesi oldu, bir şey söylemek istediğinde birinci ağızdan bunu iletebiliyorsun. Arada aracı olmadığı için daha sıcak bir iletişim kuruyorsun. Dünyada neler oluyor daha kolay fikir sahibi olabiliyorsun. Bence sosyal medya güzel bir şey...” diye konuştu.