Kemal Doğulu'dan "Sadece kan bağım var" dediği kardeşi Kadir Doğulu'ya zeytin dalı! Barışma şartını açıkladı

Ünlü modacı ve şarkıcı Kemal Doğulu, küs olduğu kardeşi Kadir Doğulu'ya zeytin dalı uzattı. Barışmak için şart koşan Kemal Doğulu'nun isteğine Kadir Doğulu'nun ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Kemal Doğulu'dan "Sadece kan bağım var" dediği kardeşi Kadir Doğulu'ya zeytin dalı! Barışma şartını açıkladı

Bir süre önce şarkıcılığa soyunan ünlü modacı Kemal Doğulu, küs olduğu kardeşi Kadir Doğulu hakkında "Sadece kan bağım var" diyerek sert açıklamalarda bulunmuştu. Doğulu son olarak geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Doğulu, Nişantaşı’na taşındığını belirtti.

Kemal Doğulu'dan "Sadece kan bağım var" dediği kardeşi Kadir Doğulu'ya zeytin dalı! Barışma şartını açıkladı - Resim : 1"ÇÖPLÜĞÜME GERİ DÖNMEK İSTEDİM"

Kemal Doğulu, "Kendi kıyafet markamı çıkarıyorum. Göktürk'te oturuyordum çile gibi oluyordu. Eskiden burada oturuyordum, çöplüğüme geri dönmek istedim" dedi. Şarkıcı kulağını kalıcı dövme yaptırdığını da belirtti.

Kemal Doğulu'dan "Sadece kan bağım var" dediği kardeşi Kadir Doğulu'ya zeytin dalı! Barışma şartını açıkladı - Resim : 2

"KENDİSİ GELİP ELİMİ ÖPERSE NEDEN OLMASIN?"

Bir süredir kardeşi Kadir Doğulu ile kavgalı olan Doğulu, "Bayramda barışır mısınız?" sorusuna, "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Neslihan ile sıkıntım yok. Maddi sebepten dolayı değil kavgamız. Kendisi gelip elimi öperse neden olmasın?" yanıtını verdi.

Kemal Doğulu'dan "Sadece kan bağım var" dediği kardeşi Kadir Doğulu'ya zeytin dalı! Barışma şartını açıkladı - Resim : 3