Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni kitabı çıktı: Hakça Paylaşmak İçin Toplumsal Adalet

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş” kitabının ardından yeni bir kitap daha yazdı. “Hakça Paylaşmak İçin Toplumsal Adalet” adındaki kitabın yakında tüm kitapçılarda olacağı belirtildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni kitabı çıktı: Hakça Paylaşmak İçin Toplumsal Adalet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni kitabı “Hakça Paylaşmak İçin Toplumsal Adalet” Tekin Yayınevi tarafından yayımlandı.

Kılıçdaroğlu’nun “Özgür ve Adil Bir Türkiye İçin Yürüyüş” kitabının ardından, 13. Cumhurbaşkanı adayı kimliğiyle yaptığı “ortak gelecek” çağrısının hangi fikirler üzerine inşa edildiğini anlatan “Hakça Paylaşmak İçin Toplumsal Adalet” yakında tüm kitabevlerinde olacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni kitabı çıktı: Hakça Paylaşmak İçin Toplumsal Adalet - Resim : 1

Seçme yazı, söyleşi ve konuşmaları içeren 656 sayfadan oluşan kitap, Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık 2022 tarihinde yaptığı, ülkenin fiziki ve yapısal boyutta yaşadığı yıkımlardan kurtulmanın yol haritası niteliğindeki “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı vizyon toplantısı değerlendirmelerini; 5 Aralık 2022’de TBMM 2023 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerindeki vizyonunu ve 1976’dan 2010’a kadar sistemli bir şekilde yazdığı kamu yönetimindeki düzenlemelere ilişkin teknik değerlendirmelerini ve önerilerini kapsıyor.