Kendi kendiyle evlenen kadından sonra bu daha inanılmaz! Kadının evlendiği şeyi duyunca bakakalacaksınız

Tek kişilik yorganına ilk görüşte aşık olduğunu anlatan Pascale Sellick, erkek arkadaşı olmasına rağmen yorganıyla arasındaki bağ sebebiyle onunla evlenmeye karar verdiğini söyledi.

Kendi kendiyle evlenen kadından sonra bu daha inanılmaz! Kadının evlendiği şeyi duyunca bakakalacaksınız

Yorganını gördüğünde ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen Pascale Sellick, yorganıyla "hayatının en anlamlı ilişkisi"ni yaşadığını açıkladı. Sellick, bir erkek arkadaşı olmasına rağmen yorganıyla arasındaki bağ sebebiyle Sevgililer Günü'nde "açık nikah" düzenlediğini duyurdu. Bir sanatçı olan Sellick, yorganına Exeter' nikah kıydı ve ailesini,  erkek arkadaşını bu ana tanıklık olmaya davet etti. 

Kendi kendiyle evlenen kadından sonra bu daha inanılmaz! Kadının evlendiği şeyi duyunca bakakalacaksınız - Resim : 1

CİNSELLİK DEĞİL, TIPKI BİR ARKADAŞLIK GİBİ

ITV'nin This Morning programında Phillip Schofield ve Holly Willoughby ile konuşurken evdeki diğer eşyalarla olan ilişkilerinden bahsetti.

"Daha önce başka yorganlarım da oldu ama buna her zaman sadık kaldım, bana sıcaklık ve rahatlık veriyor" dedi yorgana sarılırken. Mutluluk ve üzüntü anlarımda hep yanımda. Kesinlikle cinsellik değil, tıpkı bir arkadaşlık gibi." ifadelerini kullandı.

Kendi kendiyle evlenen kadından sonra bu daha inanılmaz! Kadının evlendiği şeyi duyunca bakakalacaksınız - Resim : 2

EVLENİNCE ÇİFT KİŞİLİK OLACAK

Erkek arkadaşı Jonny'nin yorgan ile olan ilişkisi hakkında neler düşündüğü sorulduğunda Pascale, düğünün amacını anladığını söyledi. Pascale, "Erkek arkadaşım Jonny, yorganla sanat için evlendiğimi anlıyor ve bir mesajla karşılaşıyorum, gerçekten sevgi dolu bir ilişkimiz var. Yorganımı kıskanmıyor, aslında benimle çok gurur duyuyor. Yorganım şu an tek kişilik, evlenince çift kişilik olacak." dedi.

Kendi kendiyle evlenen kadından sonra bu daha inanılmaz! Kadının evlendiği şeyi duyunca bakakalacaksınız - Resim : 3

DÜĞÜNE SABAHLIK VE TULUMLARLA GELDİLER

Düğün gününde, misafirler onun yeminini okurken "kucaklaşıp kucaklaşacağına" söz vererek onu izlerken sabahlık ve tulumlarla geldiler. Törenden sonra bir röportajda BBC'ye şunları söyledi: "Sevgililer Günü'nde öz sevgi, öz bakım ve öz değer hakkında biraz kutlama yapmak için bu performansa bağlandım. Çünkü sevgililer günü, ilişkisi olmayan insanlar için biraz üzücü olabilir. Kendine iyi bak, biraz rahat bir gün geçir ve sadece iyi ol'un altını çizmek istedik. "Sevildiğini hissetmek için bir ilişki içinde olmana gerek yok."