Kendinden 61 yaş büyük adamla evlenen genç kadının hayali çok şaşırttı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 24 yaşındaki Miracle Pogue, kendisinden 61 yaş büyük olan Charles Pogue ile evlendi. Charles'in, büyükbabasından daha yaşlı olduğunu söyleyen genç kadın, en büyük hayalini açıkladı. Daha önce hiç çocuğu olmayan kocasıyla birlikte bir bebek sahibi olmak istediğini söyledi.

Kendinden 61 yaş büyük adamla evlenen genç kadının hayali çok şaşırttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missisipi eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki genç kadın, 85 yaşındaki Charles Pogue ile 4 yıl önce tanıştı ve aralarındaki arkadaşlık kısa zamanda yerini aşka bıraktı. 

HİÇ ÇOCUĞU OLMAMIŞ 

2019 yılından beri birlikte olan çift, evlenmelerinin ardından ilk amaçlarını açıkladı. Daha önce hiç çocuk sahibi olmamış olan Charles'in soyunun devam etmesini istediğini söyleyen Miracle, çocuk sahibi olacaklarını dile getirdi. 

Kendinden 61 yaş büyük adamla evlenen genç kadının hayali çok şaşırttı - Resim : 1

AİLESİNDEN TAM DESTEK 

Aralarındaki yaş farkının ailesi için sorun olmadığını söyleyen Miracle, 45 yaşındaki annesi ve 72 yaşındaki dedesinin de bu evliliği onayladığını ve desteklediğini anlattı. 

Kendinden 61 yaş büyük adamla evlenen genç kadının hayali çok şaşırttı - Resim : 2

YAŞIN BİR ÖNEMİ YOK

Genç kadın, "Charles ile parası için değil kendisine aşık olduğum için evlendim." dedi. Yaş farkının bir önemi olmadığını söyleyen kadın, Charles'in 55 ya da 100 yaşında olmasının umrunda olmadığını vurguladı. 

Kendinden 61 yaş büyük adamla evlenen genç kadının hayali çok şaşırttı - Resim : 3

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Sosyal medya kullanıcıları tarafından aralarındaki yaş farkı sebebiyle oldukça tepki gören ancak kimseyi umursamayan çift, birbirlerini sevdiklerini ve huzurlu olduklarını söyledi. 

Kendinden 61 yaş büyük adamla evlenen genç kadının hayali çok şaşırttı - Resim : 4