Kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi herkesin dilinde! Rafet El Roman 'çapkınlık' sözlerine böyle sitem etti

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, kendisinden 24 yaş küçük sevgilisiyle yaşadığı aşk nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. İlginç yorumlara sert tepki gösteren Rafet El Roman, 'Çapkın' etiketinin üzerine yapıştığını ifade ederek, "Buna ne var?" yanıtını verdi.

Kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi herkesin dilinde! Rafet El Roman 'çapkınlık' sözlerine böyle sitem etti

25 ve 23 yaşında iki kızı olan şarkıcı Rafet El Roman, kendisinden 24 yaş küçük sevgilisiyle yaşadığı aşk nedeniyle eleştirilerin odağında yer alıyor. Ünlü şarkıcı sosyal medyadan gelen bu eleştirilere sitem etti.

'Çapkın' etiketinin üzerine yapıştığını ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu vurgulayan ünlü isim, sevgilisiyle aralarındaki yaş farkı nedeniyle insanların kendisini yargılamaması gerektiğini ifade etti.

Kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi herkesin dilinde! Rafet El Roman 'çapkınlık' sözlerine böyle sitem etti - Resim : 1

54 yaşındaki Rafet El Roman açıklamasında "Çapkın diye dillerine dolamışlar. Bırakın da Rafet El Roman gibi başarılı, romantik şarkı söyleyen bir adamın biraz çapkınlığı olsun. Bunda ne var? Anlamıyorum. Kötü alışkanlığım yok" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Tuğba Altıntop ve Ceren Kaplakarslan'la (2014–2017) evlenip boşanan Rafet El Roman, yeniden nikâh masasına oturmak istediğini de söyledi. (Magazin News)