Kerem Bürsin, Hande Erçel'in evinin dekorasyonuyla mı ilgileniyor?

Adı geçen yazdan beri Hande Erçel’le anılan Kerem Bürsin, son günlerde hakkında çıkan rol arkadaşlarından Melisa Döngel’le yakınlaştığı iddiasına ne yanıt verdi?

Geçen yazdan beri Hande Erçel’le “Sen Çal Kapımı” dizisinde başrol oynayan Kerem Bürsin, set çıkışı Nişantaşı’nda soruları yanıtladı. Bürsin son günlerde bir yandan da Nilperi Şahinkaya’yla oynadığı “Aynen Aynen” adlı dijital dizinin yeni sezon çekimlerine katılıyor.
Yakışıklı oyuncu yılbaşını evinde köpeğiyle geçireceğini söyledi.

Kerem Bürsin’e “Sen Çal Kapımı” dizisinin yurt dışı satışlarının çok iyi gittiği hatırlatıldı. Ünlü oyuncunun, partneri Hande Erçel’le bir derginin yılbaşı sayısı için yaptığı kapak çekimi büyük ilgi gördü. Kerem Bürsin, Hande Erçel’le aylardır hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili ise yine “Sadece işimizi yapıyoruz” yanıtını verdi.

Çok yoğun tempoda çalıştığını belirten Bürsin, aşk yaşayacak zamanının olmadığını ifade etti. Ünlü oyuncunun son günlerde hakkında çıkan bir diğer iddia ise rol arkadaşlarından Melisa Döngel’le yakınlaştığı yönündeydi.

Kerem Bürsin 2021 yılıyla ilgili beklentilerini paylaştı. Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, ünlü oyuncuyu Amerikalı yıldız Kendall Jenner benzetmişti. Kerem Bürsin’e sosyal medyada çok konuşulan bu benzetme soruldu.