Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya neden sık sık görüşmek zorunda kalıyor?

Geçen yıl yollarını ayıran Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ikilisi neden sık sık görüşmek zorunda kalıyor?

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya, 2015 yılında bir jean markasının reklam filmi için bir araya gelmiş ve bu iş birliği kısa süre sonra aşka dönüşmüştü.

İki ünlü oyuncu, geçen yılın ortasında 4 yıl süren beraberliklerini sonlandırma kararı aldı ve beraber yaşadıkları evden de ayrıldı.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’nın artık farklı hayatlar yaşasa da ilişkileri boyunca bakımlarını üstlendikleri köpekleri “Orfeyus” ve “Hektoryus” için görüşmeye devam ettikleri ortaya çıktı.

Eski sevgililer yaşadıkları ayrılıktan etkilenmelerini istemedikleri köpeklerine beraber bakmaya devam ediyor. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya tatile çıkacakları ya da iş yoğunluğu yaşadıkları zaman köpeklerinin bakımı için birbirlerinden yardım istiyor.

Adı son dönemde Cem Yılmaz’la anılan Serenay Sarıkaya’ya köpeği “Hektoryus”u Amerika tatilleri sırasında Kerem Bürsin hediye etmişti.

Öte yandan Kerem Bürsin, hafta içi Ulus’ta bir mekan çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncuya son olarak Türkan Şoray ile Tarık Akan’ın unutulmaz filmi Baraj’ın dizi versiyonu için teklif gitmişti.

Mekandan hızla çıkan Kerem Bürsin “Yanınızda bir hanımefendi mi vardı?” sorusuna yanıt verdi. Yakışıklı oyuncu bir youtube kanalına verdiği röportajda “Yılbaşı’na dua ederek giriyorum” demişti. 

Serenay Sarıkaya ise aynı akşam yakın dostlarının rol aldığı “Biz Böyleyiz” filminin galasına katıldı. Başrolünü oynadığı Alice Müzikali’ne devam eden oyuncu yeni yıl dileklerini tekrarladı.

Duygu Özarslan isimli sosyal medya fenomeni Serenay Sarıkaya’nın kendisini taklit ettiğini öne sürmüştü.

Serenay Sarıkaya “Eleştirileri ve yorumları dikkate alıyor musunuz?” sorusuna ise çarpıcı bir yanıt verdi.