Kerem Bürsin’den Cem Yılmaz’ı kızdıracak yeni açıklama!

Kerem Bürsin, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz’la ilişkisi hakkında hangi yeni yorumu yaptı?

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın magazin gündemine bomba gibi düşen aşklarının yankıları sürüyor. Ünlü çift, cuma akşamı ilk kez basının karşısına çıkmış ve ilişkilerini dosta düşmana ilan etmişti. Aşk sarhoşu olan Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz gece boyunca sık sık kahkaha atarak çok mutlu olduklarını göstermişti.

Aralarındaki 18 yaş farkla ilgili yorumlara tepki gösteren çiftten Serenay Sarıkaya, bir muhabirin eski sevgilisi Kerem Bürsin’le ilgili sorduğu soru karşısında ise şaşırmıştı.

Serenay Sarıkaya ile 3,5 yıllık ilişkisi geçen nisan ayında noktalanan Kerem Bürsin dün Akatlar ‘da kameralara takıldı.

Kerem Bürsin geçen haftalarda eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın Cem Yılmaz’la aşkına “Herkes mutlu olsun” yorumunu yapmıştı. Yakışıklı oyuncunun bu açıklaması sosyal medyada trend topıc olmuştu.

Bürsin’in sözlerine çok sinirlenen Cem Yılmaz, birleşmiş milletler ambleminin üzerindeki “Bizim için sorun yok, yeter ki mutlu olsunlar” sloganının altına “Bir bu kalmıştı, iyi oldu” yazmış, Serenay Sarıkaya da bu paylaşımı beğenmişti.

Kerem Bürsin’e yaşanan bu durum hatırlatıldı. Yakışıklı oyuncu, Cem Yılmaz’ı kızdıran açıklamasını bir kez daha tekrarladı. Öte yandan yeni bir reklam filminde rol alan Bürsin, “Aynen Aynen” adlı internet dizisinde de seyirci karşısına çıkmaya başladı.