Kerem Bürsin'den Hande Erçel itirafı: Hande eski partnerleriyle de çok yakın

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programında şarkı söyleyen Kerem Bürsin, sesinin güzelliğiyle de tanınan eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yla ilgili soruya ne yorum yaptı?

Sen Çal Kapımı” dizisinde başrolü paylaşan Hande Erçel ile Kerem Bürsin set arasında basının sorularını yanıtladı. Erçel karşısında kameraları görünce şaşırdı. Hande Erçel’in sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel, aynı akşam 29. yaş gününü kutladı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin “Sen Çal Kapımı” dizisinin Sapanca çekimlerinde birbirlerinin fotoğraflarını çekmiş, ikilinin bu pozları çok konuşulmuştu. Kerem Bürsin diziyi keyifle çektiklerini anlattı.

“O Ses Türkiye”nin yılbaşı özel programına katılan yakışıklı oyuncu, “Şarkıcılara saygımdan şarkı söylemeyi düşünmüyorum” dedi. Bürsin’e hem oyunculukta hem de şarkıcılıkta başarılı olan eski sevgilisi Serenay Sarıkaya hatırlatıldı.

Dondurucu havada üzerindeki ince kıyafetlerle çekim yapan Kerem Bürsin, 2021 yılıyla ilgili beklentilerini paylaştı. Ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle başta minik yeğeni olmak üzere yurtdışında yaşayan ailesini çok özlediğini ifade etti.

Geçen hafta Kerem Bürsin’in Hande Erçel’le yanak yanağa verdiği pozu sosyal medyada aşk yaşadıklarına delil olarak gösterilmiş, bunun üzerine ünlü oyuncu aynı pozu rol arkadaşı Sarp Bozkurt’la çektirerek yorumları ti’ye almıştı.

Bürsin, Hande Erçel’le dizi sayesinde çok iyi arkadaş olduklarını dile getirdi. Geçen hafta Kerem Bürsin’in Sapanca’da çektiği Hande Erçel fotoğraflarının altına annesi Çiğdem Bürsin “Ellerine sağlık canım ama model de çok hoş” yorumunu yazmıştı.

Öte yandan aynı zamanda bir internet platformunda yayınlanan “Aynen Aynen” adlı dizide rol alan Kerem Bürsin’in sette şarkı söylediği video sosyal medyada büyük ilgi gördü. Nilperi Şahinkaya, “Aynen Aynen”deki partneri Kerem Bürsin’in eğlenceli görüntülerini “yaktım seni, kariyerini bitireceğim” esprisiyle yayınladı. “Sen Çal Kapımı” dizisinin setinde Kerem Bürsin’in ardından Hande Erçel de muhabirlerle sohbet etti.

Güzel oyuncu perşembe günü ise Nişantaşı’ndaydı. Erçel, dışarı çıkmadan önce maskesini taktı. Hande Erçel kostüm provası için Nişantaşı’nda olduğunu söyledi. Geçen hafta sonu Erçel, karda şortuyla verdiği bir pozu önce paylaşıp kısa süre sonra da silmişti. Ünlü oyuncu, partneri Kerem Bürsin’le hakkında çıkan aşk iddiasıyla ilgili sorulara bir kez daha yanıt verdi.